Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проста газ на 730и в е38 бмв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проста газ на 730и в е38 бмв

Сега да ти кажа направо не искам да те обиждам и ще запазя добрия тон на форума .... тия кихалки, духалки и тем подобни си ги монтирай на теб ... по-лесно да отделяш газове - не на БМВ-то ... инструментите и подемника ги ползвай по някакъв друг начин не за издевателство в/у автомобили .... аааа и щях да забравя вслушай се в думите на жена ти .... и не на края това всичкото го написах, за да ти спестя много главоболия с БМВ-то ... дано ме разбереш правилно, ако ли не действай и не ми обръщай внимание ...

Коментар

Понеже бях скастрен от модераторите за предния ми пост .... се извинявам отново на форума ..... От датата ми на регистрация и постовете ми се вижда, че не пиша редовно в този форум,но чета ежедневно, уважавам всички ви, които се занимавате с "offroad" . Разглеждам форума почти ежедневно, но поне за сега освен BMW E46 не мога да си позволя и втори 4х4 автомобил, надявам се и това да стане ...... но това което се опитва да направи колегата според мен е нередно, и затова реагирах така ... дано хората, които са важни за този форум ме разберат правилно ... а отношението ми към темата ..... понеже Модератор каза "Не допринасяш за темата " мисля, че го посъветвах въобще да не го прави това но той ще го разбере с времето и положеното усилие и средства ..... съжалявам май не съм полезен и пак ще почна просто да чета темите на многото хора ... които знаят за какво пишат .... форума е адски полезен, поддържайте го такъв ако съм нарушил .... безаварийни на всички и само приятни мигове. м/у другото работя в автосервиз ако има значение за газовото и съвета ми ...
      Последно редактирано от pitbull_power; 04-12-15, 22:11.

Коментар

Ииима ГИ за 8цил. с цена под 2000 лв, даже и с ОБД ОВ. Чувал съм, че с обикновен изпарител давали по-малък разход /скопен вариант/ и били по-мощни /богата на газ горивна смес/, но двете наедно с компромис се получава само с ГИ.
        Чувал съм, че хубаво и евтино има, ама на ги излагат в различни магазини.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За конкретния автомобил и марка съвет не мога да ти дам, но аз карам кола с пълна инжекционна система, със сложена АГУ от 2002ра година до сега. Колата няма никакъв проблем, на газ работи доста по мазно и тихо от колкото на бензин, което е добре. Има плочка, която е монтирана точно преди колектора, "кихалки" нямам, въпреки, че имам резервен колектор с такива монтирани в мазето... Колата я притежавам от 2011 година до сега, принципно трудно се намира някой да я настрои като хората, повечето не им се занимава, да не говорим, че направо се отказват като обявяват "сложи си ГИ за 400 лв" и т.н. Аз от миналата година съм с монтирана Ламбда контрол система, което много помогна на колата, с нея честно казано се преродих, разхода падна с 1 литър, колата има доста повече сила, почти не се усеща разлика с вървежа на бензин, поне в ниски до средно-високи обороти въпреки, че след 5500 на практика умира поради обясними причини, но сравнение с преди е много по добре, да не говорим за липсата да ходиш поне 2 пъти годишно да я настройват и да я ръчкат, сама си превключва на определена температура на антифриза в изпарителя и т.н. Ако все пак си се заинатил да е АГУ, определено ти препоръчвам да проучиш варианта, към 150-200 лева струват повечето, а за мен инвестицията е много добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Discotronic Преглед на мнение
            ... към 150-200 лева струват повечето
            за такива пари ламбда-контрол няма да има. Той струва още толкова и докато се нагласи да работи като свят ще е интрига.

Това че двигателят умира във висшите режими често е от криво настроен аванс.

Коментар

Аванс процесор би трябвало да помогне . А.Е.В. струваше от порядъка на 100-ина лева.

Коментар

Аванс процесор обикновено не помага, а влошава ситуацията във високите. Трябва такъв който да може да дава и закъснение.

Коментар

По темата развитие няма ,по простата причина ,че не карам колата сега.Сега ползвам Фронтерата а, тя пълен инжекцион била с обикновено АГУ ,което сложих за 3 часа. с кирлив изпарител Мимгас 100кв-ов .че и преглед е минало това АГУ,че и нито гърми нито трещи.
                  Целта е следната с по малко средства да се газифицира колата.За сега съм нагласил тороидална бутилка с евро сонада,пълначка,копче и 2 емулатора за инжекторите.Мисля изпарителя да е БРЦ ама за 160 кВ се чудя кой модел да е .
                  м60 е прост мотор ,дълго го търсих точно него,защото е с двуредова верига ,няма ваноси ,с един обикновен МАФ и две сонди ,които са обикновено,не широколентови.Туй ,че моторния комп ще мърмори в някой режими на работа си е негов проблем.Сега с 50 лв минава 100-120км в града.Искам да става същото с половината пари ,че и надолу.
                  Не бързам няма да се състезавам с кола 2 тона ,пък била 218 конски сили.
                  Поздрав и благодаря на всички включили се в темата.
                  Да посъбера чарколя ще пиша.
                  РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Брц имат изпарител за 140 kw със 8мм. вход на газта.Имай впредвид че поне 1,0 метър от г.клапан до изпарителя трябва да е 8мм. тръба.Ако не е цялата 8 мм.Успех
                    Terrano 1 CRV ski doo formula 500
                    И ЛУАЗ за един ден.О898678333

Коментар

Малко по малко набавих доста части.Въртях суках и все не успявах да стиковам нещата както ми се искат,затова вчера напазарувах преден кит на Фобос за ГИ до 300 к.с .
                      Остана да взема бутилка и евро сонда и започвам монтаж на ГИ .
                      РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Поздравления, правилното решение.

Кажи какви компоненти купи.
                        Сондата задължително на 8мм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X