Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първоначална регистрация на АГУ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първоначална регистрация на АГУ

Да допълня информация за попълването на рпотокола. Ще спестя едно разкарване на някой.

Значи в графа Номер на одобряване се пишат едни дълги номера които са гравирани или залепени върху самите компоненти. Започват с E20, E4, E8 и прочее. А не ЕСЕ-R67 което е масово написано като сертификат по листовките и по сайтовете на производителите.

Коментар

Здравейте! Моят казус е че в същият ден, в който ми продадоха колата са монтирали газова, но нямам никакъв документ за нея и сега се чудя какво да направя по-напред!? Някакви съвети?

Коментар

Допускам че си прочел темата щом постваш тук. Какво те спира да отидеш на първичен преглед на газовата уредба? Пише си как става и къде.

Коментар

Здравейте и един допълнителен въпрос моля, ако някой има скорошен опит - миналата седмица регистрирах в КАТ внесен бензинов автомобил. Планирам поставяне на газов инжекцион - като го регистрирам в КАТ и те издадат нов талон, това би ли имало някакво отношение към застраховка Каско? Има ли значение дали преди или след инсталирането на газов инжекцион ще бъде направено каско?

Коментар

Междувременно разбрах - без значение дали ще бъде монтиран преди или след влизането в сила на полицата, застрахователят трябва да бъде уведомен. В моя случай (при монтаж след като каското е направено) казаха, че ще изготвят допълнение и ще вдигнат застрахователната стойност

Коментар

Здравейте, миналата седмица ми сложиха газов инжекцион на колата. До 18 април, трябва да си мина за 2016 г ГТП. Знаете ли къде във Варна се извършва първоначален технически преглед на газовата, където да ми направят и ГТП на автомобила?
              Ще съм много благодарен, ако споделите пункт ГТП във Варна, който да извършва такава дейност.
              Поздрави

Коментар

Здравейте, миналата седмица ми сложиха газов инжекцион на колата. До 18 април, трябва да си мина за 2016 г ГТП. Знаете ли къде във Варна се извършва първоначален технически преглед на газовата, където да ми направят и ГТП на автомобила?
                Ще съм много благодарен, ако споделите пункт ГТП във Варна, който да извършва такава дейност.
                Поздрави
                След "Метро" посока автосалоните, на гърба на сградата :"Конструмат"

Коментар

Здравейте! Ще се опитам накратко да хвърля малко светлина по темата. За регистриране на АГУ, монтирана след 2015 година включително, е необходимо просто да отидете в някой от пунктовете за ПТП от списъка по-горе, като би следвало монтажът и компонентите да отговарят на изискванията. Регистрацията се извършва само и единствено по данните от заводската табела на бутилката. На практика паспортът и протоколът за монтаж са леко пожелателни, а и доста паспорти и протоколи са недопопълнени или грешно попълнени. Няма и категорично задължително условие в свидетелството на автомобила да е вписан допълнителният вид гориво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X