Здравейте, някой пробвал ли е тази газ и ако да какви са отзивите за нея?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
blue force gas
Свий
X
-
До: blue force gas
Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнениеЗдравейте, някой пробвал ли е тази газ и ако да какви са отзивите за нея?
Това са моите наблюдения.Макар че за мотор от 103 к.с. на това леко купе трудно се усеща осезаема разлика при различните марки газ освен ако не става дума за някое пълно менте.Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.
Коментар
-
Ми на мен ми дигна динамиката осезаемо, ама май и разхода... Това ми звучи като един чип-тунинг за дизели - ако караш спокойно пада разход, пада турбо-дупката и т.н. Ама ако решиш да дивееш - ела гледай лакомия. Та и с тая газ май така...
Коментар
-
Здравейте, с първото зареждане на добавката blue force gas не засякох промяна в разхода, но мисля че динамиката на колата се подобри чуствително. Карам фронтера спорт 2.0i къса база 97г.С 50л. газ минах 350 километра смесено градско и извънградско. До момента не съм усетил някакво запушване или задръстване по газовата уредба. ПоздравиОФА 2.0 Спорт "96
Боян 0898642831
Коментар
-
Колеги,минал съм с газовия инжекцион 100хил км.(зареждам само от ОМВ)Последните два пъти реших да сипя от blue force gas и резултата е 480лв ремонт.Нещо черно като катран беше прецакало инжектора-показаха ми го в сервиза-не правете същата грешка и Вие!!!!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар