Уважаеми колеги,изправен съм пред дилемата-какъв ГИ и къде да го монтират на ГВ ХЛ7-шест шилиндров мотор,173 к.с.След посещението ми тази есен на Панаира в Пловдив,отговора на въпроса става все по-труден.Много информация и всеки си хвали стоката.Но друго си е да попиташ хора,които вече имат монтирани ГИ на "шестаци".Ще съм ви изключително благодарен,ако с отговорите си ми посочите най-правилното решение.Автомобила е предназначен предимно за дълги пътувания.Вероятно има и колеги от форума,които се занимават с монтаж и сервиз на ГИ,та разчитам и на тях.Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв газов инжекцион за Гранд Витара ХЛ7
Свий
X
-
От: Какъв газов инжекцион за Гранд Витара ХЛ7
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеСпоред мен не е въпроса какъв, а къде - сложи го там където ще ти гарантират нормална работа и разход на колата!Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнениеТемата за ключ.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Не искам да правя реклама,но съм се спрял на АС Стаг 300 ISA2 , редуктор Томазето,инжектори Валтек 1 ом,бутилка 80 л. Преди седмица съща уредба е монтирана на ГВ 2.5 V6.Сервиза е на 200 м. от дома ми и се надявам да нямам проблеми с обслужването.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар