Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв газов инжекцион за Гранд Витара ХЛ7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв газов инжекцион за Гранд Витара ХЛ7

Уважаеми колеги,изправен съм пред дилемата-какъв ГИ и къде да го монтират на ГВ ХЛ7-шест шилиндров мотор,173 к.с.След посещението ми тази есен на Панаира в Пловдив,отговора на въпроса става все по-труден.Много информация и всеки си хвали стоката.Но друго си е да попиташ хора,които вече имат монтирани ГИ на "шестаци".Ще съм ви изключително благодарен,ако с отговорите си ми посочите най-правилното решение.Автомобила е предназначен предимно за дълги пътувания.Вероятно има и колеги от форума,които се занимават с монтаж и сервиз на ГИ,та разчитам и на тях.Поздрави!
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

От: Какъв газов инжекцион за Гранд Витара ХЛ7

Според мен не е въпроса какъв, а къде - сложи го там където ще ти гарантират нормална работа и разход на колата!
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
      Според мен не е въпроса какъв, а къде - сложи го там където ще ти гарантират нормална работа и разход на колата!
      Напълно съм съгласен.Дори и най-добрата система ГИ монтирана от некадърник,може да стъжни живота.На останалите си коли /4 цибиндрови/ имам монтирани ГИ-на Астра-та-Ланди Ренцо,на Витара-та-сбери чарк.Доволен съм нямам забележки.Но нямам наблюдения с 6 цилиндровите и затова питам.Много разчитам на колегите от форума,които имат сервизи за подобни неща.
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Темата за ключ.
        Suzuki Grand Vitara
        +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
          Темата за ключ.
          Напишете какво е развитието на въпроса, че темата да е полезна и на други.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не искам да правя реклама,но съм се спрял на АС Стаг 300 ISA2 , редуктор Томазето,инжектори Валтек 1 ом,бутилка 80 л. Преди седмица съща уредба е монтирана на ГВ 2.5 V6.Сервиза е на 200 м. от дома ми и се надявам да нямам проблеми с обслужването.
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

Според мен, темата не е за ключ.
              Ще се радвам, ако след 6 месеца споделиш впечатленията си от избора - това е най ценното.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X