Колеги, аз ще се отказвам от метана и ще слагам пропан,но ме гложди един въпрос.В талона ми е отбелязано,че колата е с метанова уредба.Сега като ми инсталират пропан бутана,нужно ли е по дяволите да сменям големия талон?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От метан на пропан бутан
Свий
X
-
От: От метан на пропан бутан
Първоначално публикуван от ahitoreco Преглед на мнениеКолеги, аз ще се отказвам от метана и ще слагам пропан,но ме гложди един въпрос.В талона ми е отбелязано,че колата е с метанова уредба.Сега като ми инсталират пропан бутана,нужно ли е по дяволите да сменям големия талон?ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
-
Първоначално публикуван от ahitoreco Преглед на мнениеКолеги, аз ще се отказвам от метана и ще слагам пропан....
Коментар
-
Тойота рав4 98' Напоследък пътувам,а по магистралата няма метан станции и не ми е тънкана'.Също така в Бургас няма кой да ми оправи проблема,тъй като или ги мързи или нямат необходимия софтуер.А пък аз така я взех.И сега като сменя газовото у-во пак трябва да минавам КАТ заради "професора",който измислил с гъза си тази наредба.
Коментар
-
[QUOTE=ahitoreco;2606406]Също така в Бургас няма кой да ми оправи проблема,тъй като или ги мързи или нямат необходимия софтуер.[QUOTE]
Какъв е проблема ? Решението си е твое и по никакъв начин не искам да повлиявам върху него , но споделянето може да е от полза на друг съфорумник !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар