Моля , някой който разбира да даде съвет дали си заслужава да му слагам метан или газ.Скъпи ли са частите за този LANDROVER ? Има ли ги изобщо ? Благодаря ви предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
LANDROVER V8 , 3900 куб .Ръчни скорости, бензин
Свий
X
-
От: LANDROVER V8 , 3900 куб .Ръчни скорости, бензин
Дядо владо в момента ремонтира основно един такъв, бил е на метан последно. Не казвам че има непосредствена връзка между метана и ремонта де, но метанът като такъв е безсмислен на всичко което влиза в гората. Пропан-бутан има смисъл да се слага на всичко.
-
Дядо Владо ремонтира 3,5 карбуратор, а това е 3,9 инжекция. Следващото поколение бензинов двигател на ЛР, страхотен, но лаком. Возил съм се на такова Диско, наистина върви много. За ЛР по принцип има огромно количество части и тунинг, изписват се директно от Англия на прилични цени.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Имам 2 бр. 3,9 V8.Единият е с обикновенна газова а другият си го карам на бензин.icofen (приятел от Шумен с когото караме заедно)е със същия мотор но с газов инжекцион.
Относно разхода:
Бензин - на дълго около 17-19 литра.В гората .... повече от 40 не ми е изгарял а смело твърдя че не е жален.
Обикновенна газова - на дълго .. 20 литра а в гората стигна 50.
Газов инжекцион - виж разхода на бензин ,но ако го сметнеш в пари е по евтино от дизела.
За градско каране имам наблюдения само върху бензиновия и разхода там е не повече от 23-24 .
Части има много и тунингованите такива са по евтини от щатните на някои други марки (а и имат 5 години гаранция)
И трите машини са с автоматични скоростни кутии.
П.П:Разхода е засичан по метода пълно-пълно на една и съща колконка като за обикновенната газова - единият път успяха да заредят 91 литра газ (в 90 литрова бутилка)а вторият път едва 73 и малко.rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
-
Първоначално публикуван от landrover man Преглед на мнениеМоля , някой който разбира да даде съвет дали си заслужава да му слагам метан или газ.Скъпи ли са частите за този LANDROVER ? Има ли ги изобщо ? Благодаря ви предварително !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар