Првди няколко дни закъсах на магиатралата, защото нещо сметките ми за разхода не излязаха правилни и се пказа че кия спортидж 128 коня вместп 11_12 гори 17. Та така миналия ден се отървах с ппмоща на колега от форума които ме издърпа. Днес се връщам от морвето, ходихме и до несебър, всичко точно като разход, с 10 тина литра минах около 100 км. Сега заредих в бурган на лукоиш до гпрв 25 литра. Качих се на магистралата и тригнах да карам към стара загора. Като по мои аметки всичко трябваше да е точно. Малко сле разклона за ямбол осетих че яЕ да придърпва, едва излязах от магистралата и заредих не вдна селска бензиостанция. И я добутах до сливен. Сега съм на ЕКО бензиностанцията, и ще св помотая още 30-40 минити преди да тръгна.
Та всъщност, някои които разбира от газови в района и иска да я понастрои, колкото да се прибера, макар, че едва ли проблема е само в насъройката...
Ето едим телефон, ако някои решо да се обади 0886090876
Та всъщност, някои които разбира от газови в района и иска да я понастрои, колкото да се прибера, макар, че едва ли проблема е само в насъройката...
Ето едим телефон, ако някои решо да се обади 0886090876
Коментар