Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газаджия със софтуер за AG - Пловдив,Стара Загора,Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газаджия със софтуер за AG - Пловдив,Стара Загора,Хасково

Здравейте,

търся свестен газаджия, разполагащ със софтуер за газов инжекцион AG Центрум ( предполагам и само AG ) - Пловдив, Стара Загора или Хасково. Аз съм от Кърджали, но тук няма човек, който да има софтуера за тази марка газови уредби.
    Проблема при мен е следния - при около 2500 оборота се усеща едно придърпване и пак при около 4000-4300 оборота също.
    Предполагам става въпрос за рейка и ( или ) изпарител.
    От 4 години съм с тази система и до сега съм минал малко над 80 000 км, като през тези години съм сменял единствено газовите филтри на всеки 10 000 км.
    Колата е Хонда Акорд CH7 2.0

Приемам предложения за сервизи, разполагащи със софтуер, подходящ за моята газова уредба.

PS. Звънях на доста сервизи из Хасково и Пловдив, но в нито един не разполагаха със софтуера.

Предварително благодаря!
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

От: Газаджия със софтуер за AG - Пловдив,Стара Загора,Хасково

Явно е трудна задача да намеря газаджия,разполагащ с възможността да работи с този ГИ. Звънях на още места,но все удрях на камък. Явно ще ходя ( с огромно нежелание ) при човека,монтирал ми системата преди 4 години. И все пак ако се сещате за някой, който би ми помогнал ще съм Ви задължен!
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

Има един човек в Септември който има всичко за ГИ ,но нямам негов телефон.Потърси из нета нещо.
      Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
      Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
      "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Намерих му телефона из нета. В почти всички форуми го тачат като много добър майстор. Обаче цял ден го търся и не си вдига телефона. Или си е сменил телефона или не го вдига нарочно.Благодаря ти, колега!
        First Man, then Machine!
        Lada Niva
        Honda XR 400

Коментар

Нещо ново по случая.

Коментар

Здравей колега! Малко по-конкретно може ли? AG SGI и AG Centrum са две различни неща. Първото е холандска марка и в последствие талянска. От много висок клас се води че е. Всъщност аз изхвърлих един такъв защото беше първо поколение и нямаше части за подръжка. Ако е AG "холандското" както е известно, ето ти сайт към собственика на марката /италианци/: http://www.gficontrolsystems.eu/inde...mid=25&lang=en . Имаха представител в БГ. Фирмата представител на BRC=-
            Ако е AG Centrum, то това е полски ГИ и е популярен в БГ. Имам софт за него. Ако те интересува, пусни лично и ще ти го пратя

Успех
            Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Благодаря Ви,колега за отговора. Полското AG е въпросната уредба. За съжаление не съм достатъчно компетентен дори и да имам софтуера да диагностицирам правилно системата. Затова и си търся майстор. Въпросният майстор от Септември продължава да не си вдига телефона. Не е проблем да отида до там от Кърджали, но нали някак си не е готино да се "изтърсиш" без уговорка в сервиза...
              First Man, then Machine!
              Lada Niva
              Honda XR 400

Коментар

Здравейте,
                аз също взех автомобил с AG SGI и близо година си карах без проблеми, докато не започна да мирише на газ и се оказа, че някаква мембрана в изпарителя е за смяна. Газаджията при когото ходих, ми каза, че едва ли ще намеря софтуер за това АГУ и ако ми смени изпарителя или мембраната, след това не може да настрои АГУ-то.
                На доста места се обадих в София и Пловдив, но така и не намерих някой с такъв софтуер.
                Разбира се ми предложиха да ми сменят компютъра, което ще ми струва 2/3 от цената на цялото АГУ
                Сега съм решил да си купувам това: http://www.bgdiagnostica.com/index.p...injekcion.html да свалям софтуер и сам да се мъча.
                Разбира се предпочитам да не се занимавам с нетипични дейности, та ще следя темата за решения и ще пиша ако аз намеря някакво.

За съжаление в линка от Sasho74 България не фигурира на картата на дилърите.

Коментар

Пробвахте ли при Г. Трендадилов в Стара Загора?
                  Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от mitkos Преглед на мнение
                    Здравейте,
                    аз също взех автомобил с AG SGI и близо година си карах без проблеми, докато не започна да мирише на газ и се оказа, че някаква мембрана в изпарителя е за смяна. Газаджията при когото ходих, ми каза, че едва ли ще намеря софтуер за това АГУ и ако ми смени изпарителя или мембраната, след това не може да настрои АГУ-то.
                    На доста места се обадих в София и Пловдив, но така и не намерих някой с такъв софтуер.
                    Разбира се ми предложиха да ми сменят компютъра, което ще ми струва 2/3 от цената на цялото АГУ
                    Сега съм решил да си купувам това: http://www.bgdiagnostica.com/index.p...injekcion.html да свалям софтуер и сам да се мъча.
                    Разбира се предпочитам да не се занимавам с нетипични дейности, та ще следя темата за решения и ще пиша ако аз намеря някакво.

За съжаление в линка от Sasho74 България не фигурира на картата на дилърите.
                    Има го http://www.gficontrolsystems.eu/distributors.aspx?id=BG

Изхвърляй го това и си сложи нещо дето има сервиз и части в БГ.
                    Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
                      Пробвахте ли при Г. Трендадилов в Стара Загора?
                      Той пък какво разбира от АГУ???

Коментар

Ще имам впредвид мнениято ви занапред. Аз моята кола си я взех с вече монтирана АГУ и не ми се е налагало да го ползвам, но отвсякъде само добри отзиви съм чувал от него, та затова го предложих.
                        Кольо Динев

Коментар

На моите коли ГИ-и са такива - полски AG. Монтирани са в Сопот. Смея да твърдя, че майсторът е доста добър. Ако те интересува, мога да ти дам номера на телефона му за връзка
                          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Благодаря,ще го имам предвид!
                            First Man, then Machine!
                            Lada Niva
                            Honda XR 400

Коментар

Моя газов е AG czech . Търся и аз газаджия за ремонт. Този какъв е? Полски?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X