Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хюндай Галопер 3000 V6 на метан ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хюндай Галопер 3000 V6 на метан ?

Здравейте . Понеже в подфорума на Хюндай "ударих на камък " си позволявам да си пусна въпросите и тук !
    Очаквам скоро да се сдобия с такъв автомобил и ми трябва информация за възможните проблеми при поставянето на обикновена метанова уредба .Знам ,че по-добрия вариант е инжекционна система , но имам в наличност добра италианска уредба , аванс процесор и ламбда контрол . Никъде не можах да намеря информация с какви колектори е ? Дават ли някакви специфични ядове при газификация и нуждаят ли се от някакви специфични приспособления !
    Благодаря на отзовалите се !

От: Хюндай Галопер 3000 V6 на метан ?

Всичко е монтирано и колата се държи много добре ! Сега стигнах до момента , че трябва да узаконя уредбата . Та да не пускам нова тема излишно някой има ли на представа къде мога да свърша тази работа ? Някъде близо около Овча купел ще ми е най-удобно , ако има !

Коментар

Говорих с газаджия и каза,че конкретно за газ се узаконява на следващия технически преглед стига уредбата да има документи,за метан мисля,че е същото.
      Поздрави
      Последно редактирано от nbajani; 18-11-13, 18:33. Причина: допълнение
      Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Благодаря ! Понеже колата е новорегистрирана в КАТ и следващия преглед ми се явява някъде след около година та искам да я узаконя по-скоро . Вярно ,само веднъж ми се е случвало на ОМВ , но твърдо отказаха да ми я заредят без редовен преглед . Предпочитам всичко да си ми е точно .

Коментар

http://www.eurogas-bg.net/

Това е близо до теб, ходи да говориш с Жоро/собственика/ и може да се оправят нещата. Човека е пич и това му е бизнеса от много години.

Коментар

Благодаря ! Знам ги , но не знаех , че се занимават и с тази дейност . Непременно ще прескоча до тях .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X