Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за газова рейка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за газова рейка

Здравейте,

Някой може ли да ми помогне с информация за рейката на снимката? В интернет абсолютно нищо не мога да открия за нея, а ми се иска ако мога да намеря някакви данни на колко милиметра трябва да се калиброва и евентуално някакви резервни части за нея.
    Прикачени файлове

От: Помощ за газова рейка

Това на снимката е рейка Valtek Type 30 с увеличен дебит на горивото
    Какво те интересува за тази рейка, калиброването и зависи от двигателя, на който се монтира и от използваните инжектори.
    Резервни части- дал господ и са без пари. Търси ремонтен комплект за Valtek.
    Ето данните сайта на производителя http://www.valtek.it/Prodotti/Rail-i...pl-Metano.aspx
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Ако не намериш информация я калибровай стандартно-5мм.
      0 8 76 36 8 542

Коментар

Благодаря много за информацията. Щом е Valtek супер. Аз мислих, че е някаква неизвестна марка и няма да има намиране на резервни части.

Коментар

Първоначално публикуван от totopz Преглед на мнение
          Благодаря много за информацията. Щом е Valtek супер. Аз мислих, че е някаква неизвестна марка и няма да има намиране на резервни части.
          Купи си нова, ако смяташ че ще спестиш 30-тина лева, помисли за цената на нервите който ще вложиш.

Давам ти го като приятелски съвет, а от там на сетне те решаваш.

А ако имаш кой да ти я достави от Италия там цената е доста по приемлива, от българския пазар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X