Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Производство на маркуч за високо налягане ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Производство на маркуч за високо налягане ?

Мисля, че тук е най-близко като подфорум за моя въпрос.
    Търся някъде в София да ми направят маркуч за високо налягане до 300 атмосфери работно. Под напрвя разбирам с определени от мен накрайници. Някой може ли да ме насочи?
    Благодаря предварително за помоща.

Поздрави
    Мартин

От: Производство на маркуч за високо налягане ?

Имаше една фирма профилирана САМО за маркучи, продукцията бе предимно Немска.

Дай ми малко време ще издиря фирма и/или име на собственика.

Офиса им беше Зад Държавна Агенция за Младежта и Спорта в София

Знам, че те обслужваха всичко от хранителна индистрия, през машиностроене до селскостопанство.

Ще пиша на ЛС когато намеря данните.
    Последно редактирано от BatGeorgeone; 15-04-13, 17:15.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Хидромарк или Микромакс имат десетки или стотици накрайници. Могат и да ги изработят, ако е възможно на обичайните металорежещи машини.

Коментар

Знам две фирми които могат да направят това нещо:
        1. Намира се в Района на гара Искър, след гарата като тръгнеш към светофара, през линията на трамвая. малко преди колелото (обръщалото). Не знам как се казва, но имат много неща и правят каквото ти трябва. Може и с твой накрайници.
        2. ПАПЕ - от Подуене по Ботевградско шосе посока излизане от София, минаваш в локалното, зад бензиностанцията на ЕКО и в края на блока, на самия му ъгъл е фирмата.

Ако има нещо (не)ясно - питай!
        АИГ-Заваряване ООД
        Заваръчни апарати "DEL"
        http://www.aigwelding.com
        0889 522 036

Коментар

На люлинската караулка тръгваш посока МЕТРО,и на стотина метра след разклона за Банкя има един портал влизаш и питаш.
          Също колегата по-горе е споменал ПАПЕ на Ботевградското,бързо работят точно и коректно.
          Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

И още едно място- веднага след ПАПЕ, на светофара -в блока от дясно (бившата сладкарница, до него има риболовен магазин)
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Сигурно си е решил въпроса колегата,миналата седмица си направих маркуч за 180 бара,такъв намерих в гаража,даже незнам как е попаднал при мен,два накрайника от пожарогасител и 10 лв. за карбоване работа за 20 мин. Разбрах обаче че подобни маркучи са доста скъпи....
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Във Варна съм ползвал фирма, където са ми правили многократно всякакви маркучи високо налягане (въздушни над 300 бара и маслени) с различни, и големи размери (за промишлени компресори). С различни накрайници (с мои накрайници, с накрайници по образец или накрайници по замер на място)...
                Цените не са толкова скъпи. С немски маркучи DN6 единичната цена на готовата свръзка (изработка на накрайници, кербоване и самия шланг) бе под указаната от Ронин (количеството бе около 30 бр). Сертифицирани и т.н. Но в моя случай чаках няколко дни за изработката на накрайниците.
                Ако някой го интересуват координатите - да пише (предполагам няма да е коректно да се обяви името на всеослушание).
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                  Във Варна съм ползвал фирма, където са ми правили многократно всякакви маркучи високо налягане (въздушни над 300 бара и маслени) с различни, и големи размери (за промишлени компресори). С различни накрайници (с мои накрайници, с накрайници по образец или накрайници по замер на място)...
                  Цените не са толкова скъпи. С немски маркучи DN6 единичната цена на готовата свръзка (изработка на накрайници, кербоване и самия шланг) бе под указаната от Ронин (количеството бе около 30 бр). Сертифицирани и т.н. Но в моя случай чаках няколко дни за изработката на накрайниците.
                  Ако някой го интересуват координатите - да пише (предполагам няма да е коректно да се обяви името на всеослушание).
                  Ето го мястото във Варна:
                  https://maps.google.bg/?ll=43.228583...2,89.5,,0,6.38

Коментар

Имах предвид друго - производител със сериозни сертификации, цех, наличности и т.н. :
                    https://maps.google.bg/maps?q=43.214...num=1&t=h&z=19
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Още един глас за ПАПЕ. Много бързи и коректни.
                      ;-)
                      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X