Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ЛОВАТО монтирана на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б 2.2 1999

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ЛОВАТО монтирана на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б 2.2 1999

Колеги здравейте ! Ето и проблема монтираха ми газов инжекцион ЛОВАТО, Разхода на газ е както на бензин, но от известно време започна на топъл двигател да ми превключва от газ на бензин, не е хлабава връзка защото минавам през всевъзможни дупки и не ми превключва, не и от оборотите защото съм го издувал на дълъг път и си вдигна крака от газта или натисна спирачка и пак проблем няма, забравих да кажа че момчетата от сервиза ми снеминах нов комп. и още една джаджа пластмасова през която влизат маркучи! Когато го карам из града от време на време ми цъкне бутилката и така разбирам проблема, смяната на бензин- газ нее с обороти а при температура 28 градуса. Да вметна и друго преди да ми сменият горепосочените бях го забеляз на копчето какво прави както си карам изгасват светлините след като се включат зарежда бензин и си прехвърля на газ това става в разтояние 10-15 сек. Моля за някакво решение! И на пук когато го закарам на сервиз тои неправи проблем. Но днес го чух да ми преключва 2пъти но неможах да вида какво направи!

От: Проблем с ЛОВАТО монтирана на ОПЕЛ ФРОНТЕРА Б 2.2 1999

Хи, ще се разходиш до хората монтирали уредбата. Имах подобен проблем при мен се появяваше при ускорение на кръстовище при рязко натискане на педала на газта. Това се поправи след посещение на майстора монтирал уредбата. Затова те съветвам да отидеш при тях , защото уредбата си има гаранция и ако пипаш ти дали ще ти я признаят.

Коментар

Колега ходих и те нищо неоткриха, диагностиката неотчете никакъв дефект

Коментар

Провери си двата бушона,единия е на постоянен + от акумолатора или(ако има) + през контакт.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Пластмасовата джаджа следи налягането на газа и вакуума. Ако има по-ниско налягане като при свършване на газта тя подава сигнал и компа превключва на бензин. Провери всички връзки на маркучите към тази джаджа. Налягането на изпарителя измериха ли го?
          ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
          Е250 1998-продаден
          Субару Пустош

Коментар

Ами чесно казано единственото което гледаха на един лаптоп кое ще покажа грешка и напук нищо неотчете

Коментар

Хи, като при мене при бързо ускорение ли се получава преминаването на бензин.

Коментар

Ами не при нормално каране 70 км на 5та около 1800-2000 оборота и то нее всеки ден, например днес нито веднъж неми прехвърли но да небързам да се радвам

Коментар

Първоначално публикуван от krismarg Преглед на мнение
                  Пластмасовата джаджа следи налягането на газа и вакуума. Ако има по-ниско налягане като при свършване на газта тя подава сигнал и компа превключва на бензин. Провери всички връзки на маркучите към тази джаджа. Налягането на изпарителя измериха ли го?
                  Проблема нее в тази джджа защото съм карал до последни издихания на газ и започва да сигнализира с дразнещ звук

Коментар

Значи колеги днес забелязах с точност проблема както си карам се губи тока на копчето което превключва бензин газ

Коментар

Системата трябва да има два бушона,единия е от акумулатора а другия е +12 през контакт.Провери да ли правят добра връска.Може да е и самата букса на компа.Това е което се сещам.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X