Колеги, има проблем с газовия ижекцион на колата ми. От известно време ми се вдигна разхода от 10/100 на 13/100. При преминаване от бензин на газ колата започва да работи нестабилно на празен ход. След изминаване на 2-3мин празния ход се стабилизира, но разхода си остава. Реших да си проверя настройките на газовата, но в Русе не са чували за тази марка. Направих си кабел за връзване на компютъра по системата описана във форума на Nisan http://www.nissanbg.com/forum/viewto...p?f=17&t=28533 и изтеглих оригиналния софтуер от сайта на Аутогаз Италия НО, при опита да закача системата кабела дава сигнал само когато колата е на контакт. При запалване на колата сигнала се губи. Има ли някой идея къде може да е проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газова уредба AUTOGAS - Italia.
Свий
X
-
Газова уредба AUTOGAS - Italia.
[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I] -
От: Газова уредба AUTOGAS - Italia.
Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнениеПровери си запалителната система(кабели,лули,свещи,бобини).Обикновенно от тях забива компа,ако всичко е наред по кабел и програма.[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от nola Преглед на мнениеИскаш да кажеш, че лаптопа ми се влияе от инсталацията с високо напрежение на колата?Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
-
Къде в пита за диагностика?Сещам се поне за 2-ма колеги ,които се занимават с твоята уредба.Диагностиката е елементарна,Ако все още имаш проблем с подкачването....потърси ме след работно време.Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
Disco 1 бекъп
Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар