Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цената на Метана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Цената на Метана

Последния път като не работеха всички метанстанции от Русия бяха спрели газа към Украйна. Предвид обстановката там, нищо чудно да има втора серия и ако е така, да знаете че имам две пропанови бутилки в мазето.

Коментар

Аз пък си имам направо в багажника,на мястото на резервната гума. И си ползвам и нея
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

В случая става дума за профилактика , не е спряна доставката...
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Последния път като не работеха всички метанстанции от Русия бяха спрели газа към Украйна. Предвид обстановката там, нищо чудно да има втора серия и ако е така, да знаете че имам две пропанови бутилки в мазето.
          Само че тоя път не бяха всички и това е една друга работа!
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Не знам дали ще има намаление както пишете на първа страница, но със сигурност ще има увеличение.България е длъжна да увеличи акциза на метана от януари 2015 година, освен ако не се договори друго дотогава, ама като гледам политиканите и управлението на държавата каквото е на автопилот едва ли...

Дори да се избегне акциза, газта ще поскъпне -Русия ще използва момента, а пък и ЕС ще налага санкции ...

Знаете защо ...

Коментар

Здравейте във Враца работи вече втора метанстанция намира се на ОКС и цената падна от 1.82 на 1.60 а на старата извън града цената е 1.45.
              Колега до колкото знам европейската комисия реши стария акциз да се запази още шест години до 2020г.

Коментар

Доколкото си спомням, цената на природния газ, доставян от Газпром е обвързана с цената на петрола, макар и със няколкомесечно закъснение. Мисля, че нашите дистрибутори имаха няколко пъти основания да намалят цените, но не го направиха. Що се отнася до задълженията за увеличенията на акцизите, те трябваше да се изпълнят от 01.01.2014. Всичко май е вятър и мъгла. Всеки си мие ръцете с ЕО, когато реши да спретне по-едромащабна далавера.
                Тъй както е тръгнало, ще трябва да излезем от ЕО. Ако не го направим, ще се разпадне.
                ОФБ ДБ X22SE
                Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Първоначално публикуван от bogilloff Преглед на мнение
                  Доколкото си спомням, цената на природния газ, доставян от Газпром е обвързана с цената на петрола, макар и със няколкомесечно закъснение.
                  Цената на природния газ, доставян от Газпром, се определя едностранно от Газпром. "Обвързването" важи докато цената на петрола е относително стабилна или расте. Когато тя намалява, някой от нашите политици отива в Москва и прави голям шлем - предоговаря схемата на цените в полза на Газпром.

Досега е имало едно изключение от това движение нагоре. То е отразено и по-горе в темата. Беше за кратко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X