Имам кола Волво S80 Т6 би-турбо 272к.с. и монтиран ГИ Бардолини с два изпарителя Заволи 100ZETA/S имам и софтуера и кабел за връзка и основни познания за ГИ. Та проблема е следния на пълна газ след 4500 об/мин почва едно тъпчене на място и много трудно доускоряване, поиграх си с горивната карта и след няколко опита получих някакво подобрение но още е далече от това на бензин. Разговарях с производителя на Бардолини и те препоръчаха да се вдигне налягането на изпарителите, сега те работят на 1.15 - 1.18 бара и въпроса ми е следния като се погледне изпарителя отпред, отляво има един месингов щуцер който не е свързан-той за какво е и отдясно има две месингови болтчета с вътрешен шестограм - от там ли се регулира изходното налягането и как?
Искрено се надявам да ми помогнете, че майсторите след като изтече гаранцията ме отсвирват, макар че не са си свършили работата при предния собственик когато е била в гаранция.
Искрено се надявам да ми помогнете, че майсторите след като изтече гаранцията ме отсвирват, макар че не са си свършили работата при предния собственик когато е била в гаранция.
Коментар