Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експлоатационни данни за газовите уредби на участниците във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Експлоатационни данни за газовите уредби на участниците във форума

Не намирам такава тема а ще е полезна. Да съберем данни от реалната експлоатация на нашите газови уредби за да могат колегите, които тепърва избират марка да се ориентират по добре.

Ще помоля модераторите да залепят темата най-отгоре. Разбира се ако я смятат за полезна.

От: Експлоатационни данни за газовите уредби на участниците във форума

Който предлага, той залага. Аз ще започна първи

Автомобил:
    ТЛК 95, 5VZ-FE 3.4, 24 клапана
    Марка ГИ: Фобос с инжектори Rail Horizon и изпарител Tomaseti
    Срок на експлоатация: 2 години
    Изминати километри: 70 000
    Проблеми:
    - 25000км : ремонт на две дюзи поради задръстване. Вината за това беше изцяло моя тъй като изобщо бях пропуснал факта че трябва да се сменят филтри на всеки 10000км
    - 40000км : повреда в датчика за налягане на инжекторната рейка. смяна на датчика.
    - 55000км : повреда в датчика за температура на изпарителя. смяна на датчика.
    - 70000км : повреда в изпарителя, започва да отделя пропан бутан във вакуумния маркуч към колекторите.

Коментар

От: Експлоатационни данни за газовите уредби на участниците във форума

Аз съм с ГИ КАРгаз и на ОПЕЛ- комбито и на Маверика .Опела излезе от гаранция но километрите са му малко 25 000 с италиянски изпарител и инжектори. Смениха му само компа щото нещо мудно прехвърляше на газ още от началото.На 15 хиляди смених филтрите които бяха като нови.Засега работи без забележки.Маверика е на 12 000км на газ същите инжектори само че с Български изпарител който протече от от някакви пръстени за водата.Времето ще покаже колко е читав този ГИ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X