Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба за Рейндж Спорт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба за Рейндж Спорт?

Имам един динозавър, от времето когато парите растяха по дърветата - Рейндж Спорт 4 литра, V образен осмак.. 396 коня..

Ама вече не ми се хранят тия коне, та да питам - е ли е възможно да му пусна малко газ или метанче, та да се кротне?

Но без да "гърми", като такситата по светофарите..

От: Газова уредба за Рейндж Спорт?

Естествено, че е възможно, проблема в България е кой да ти я направи така, че да не се налага да го виждаш през ден след това. В началото всички са много обещаващи, после започват едни условности... И в крайна сметка тая хубава колица зависи от някой бай, който между такситата ще оправи и нея...

Аз по-скоро бих я продал (върнал в МФ) и взел нещо икономично.

Коментар

Поне напише,коя година е и код на ДВГ-то.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Такситата гърмят защото им слагат от най-евтините уредби на двигатели пълен инжекцион. Освен това са регулирани да връщат газа а не да го горят. А по въпроса - ако вложиш достатъчно всичко ще е на 6. Под достатъчно визирам хубава уредба за пълен инжекцион. Вярно, че ще трябват двойно повече части, но колата няма да " мисли " по пътищата.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Да не би да е 4,2л 396кс код 428PS след 2005г.От кой град си не се разбра?
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            ...А по въпроса - ако вложиш достатъчно всичко ще е на 6. Под достатъчно визирам хубава уредба за пълен инжекцион...
            "Да-да"...
            (цитат от реклама).
            Преди време вложих достатъчно в един джип. Ленд Крузър 80. Всъщност избрах най-скъпата уредба на пазара към онзи момент. В сервиза на БРЦ в София си оставиха ръцете. Понеже съм толерантен и търпелив, един Жоро там все още е жив. Мога да говоря още много, но прощавай, от това се дразня най-много - всички газаджии преди потенциална инсталация са много силни на приказки. Реалността след това е друга в отчайващо голям процент от случаите.

Не ме разбирайте погрешно. Една от колите ми е на газ. Газаджията го виждам веднъж в годината за смяна на филтри и за печат в паспорта. Но явно е на късмет.

Коментар

Никъф късмет - или можеш да слагаш газови или не можеш.
              ма не може да слагаш и на порше и на зил

То за всяка работа важи тва де
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Лелееее докъде я докарАаме. Вълчо, РР Сп/ъп/орт на гасссс?! Това е несериозно! Който си има брада си има и гребенче. Какви са тия газови компромиси?
                Еле пък на метан! Требе да се вържеш към газопровода. И на тачанка да караш карбоновите бутилки.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X