Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Авансатор ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Авансатор ???

Някой ползва ли авансатор на АГУ-то ? Интересуват ме мнения,впечатления,наблюдения, плюсове,минуси и всякаква информация.
    Благодаря на всеки който сподели нещо !
    [SIZE=3][/SIZE]

От: Авансатор ???

Здравей, аз имам монтиран ТАБ на Астрата и съм доволен. Двигателчето ми е 1.4 = 44 кв. и си показва предимството при движение на газ. За минуси не се сещам при кадърно монтиран нямаш проблем.

Коментар

Аз имам монтиран аванс процесор на Фронтера 2.4 бензин , газ ,метан ..... на метан е осезаема разликата като го изключа джипа става доста по тромав. Моя го е слагал Румен от студенски град и смея да кажа че е един от малкото хора които знаят какво правят и поставят по метановите уредби.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

С аванс-процесор съм на Фронтера 2.0 четвърта година.Моторът работи по-добре с него на газ, има разлика в динамиката, Ако и Фронтерата с този мотор да си е куц кон.Сам си го монтирах, не е някаква философия.
        За споменатите икономии с него нищо не мога да кажа с калните '31-ци, може и да помага малко, след като в града ми гори 13.3-13.8, ако случа читав газ.

Коментар

здрасти,за метана много помага ,и на двете ми коли съм сложил ,на едната съм го нагласил на 12 градуса ,на другата на 6
          италянски на АЕВ

Коментар

И аз много съм се навил да слагам, ама не знам какъв вид ми трябва за моя двигател - 5,2 В8 на гранд чероки?
            Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
              Здравей, аз имам монтиран ТАБ на Астрата и съм доволен. Двигателчето ми е 1.4 = 44 кв. и си показва предимството при движение на газ. За минуси не се сещам при кадърно монтиран нямаш проблем.

Привет колега,можели да споделиш с мен какви марка и модел е аванс процесора ти ? Аз имам корса със същия мотор. Преди година пробвах да сложа ето този http://www.runel-tech.com/?p=productsList&iCategory=5 по-точно този за делко с датчик на Хол, но не сработи изобщо - колата просто не запали. Подмениха ми го (да не е дефектен) но и с новия пак същата работа. Аз по-принцип съм си врътнал делкото и на газ работи сравнително добре, само че на бензин ми ''чука аванса'' за това искам да си сложа ТАП ама като незнам дали като взема друг ще тръгне

Коментар

Първоначално публикуван от dinio84 Преглед на мнение
                Привет колега,можели да споделиш с мен какви марка и модел е аванс процесора ти ? Аз имам корса със същия мотор. Преди година пробвах да сложа ето този http://www.runel-tech.com/?p=productsList&iCategory=5 по-точно този за делко с датчик на Хол, но не сработи изобщо - колата просто не запали. Подмениха ми го (да не е дефектен) но и с новия пак същата работа. Аз по-принцип съм си врътнал делкото и на газ работи сравнително добре, само че на бензин ми ''чука аванса'' за това искам да си сложа ТАП ама като незнам дали като взема друг ще тръгне

Колега несе занимавай със тези продуктите им не струват.Изключително пошла електроника и не работи коректно.
                Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Аз ползвах на друга Бг. фирма но повече проблеми от колкото ползи. Беше монтиран с допълнителен комутатор но проблема беше че при ниски и високи температури не работеше(доста веме беше нужно да се открие проблема). Същата фирма прави и MegaSquirt пак Бг. версия но и там има много проблеми с температурата.

Коментар

Здравейте при мен авансатора ми го монтира Румен Роев и съм изключително доволен. Двигателя 1,4 на астрата е маломощен и като му се сложи газ е към 50 коня(би трябвало толкова да са останали живи конете де). Та аз колата не съм имал проблем с монтажа или каквото и да било макар, че при мен Румен не взе сигнал за ТАБа от датчика на Хол а от комутатора. Преди месец с един колега си говорех на тази тема и го запалих да си монтира на реното такова. Като се видяхме след това също беше очарован от поведението на колата. Аз не видях само позитиви от това устройство и ако напишете името на човека в търсачката ще видите какво пишат хората за този човек. Лоша дума аз не съм видял

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X