Днес отново ми заредиха в бутилка 42л. близо 43л. газ при условие че имах поне 5-6л .Не стига че и вдигат цената всеки ден пък и лъжат.Никой не можа да ми обясни от "служителите" как става номера ,само вдигат рамене.Загубиха ме като клиент.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И Газком станаха измамници.
Свий
X
-
От: И Газком станаха измамници.
Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнениеДнес отново ми заредиха в бутилка 42л. близо 43л. газ при условие че имах поне 5-6л .Не стига че и вдигат цената всеки ден пък и лъжат.Никой не можа да ми обясни от "служителите" как става номера ,само вдигат рамене.Загубиха ме като клиент.
Все пак един човек от тези които монтират и поправят колонки, ми обясни как става това:
Когато те закачат на пищова, манометърчето, което показва налягането в системата е на ниско ниво и когато пуснат копчето за газта, докато се вдигне налягането дебитомера отчита едни количества които нямат нищо общо с истината.
ТА, НЕГОВИЯ СЪВЕТ БЕШЕ: ПРЕДИ ДА СЕ ЗАКАЧИШ НА ПИЩОВА, ПУСНИ КОПЧЕТО И ИЗЧАКАЙ ДА СЕ ВДИГНЕ НАЛЯГАНЕ И ТОГАВА ЗАРЕЖДАЙ. ЛЪЖАТА И ЗАГУБИТЕ СТАВАТ ПО-МАЛКИ.
Аз когато зареждам, обикновено докато дойде обслужващия персонал, съм пуснал копчето и се будалкам, че съм им бивш колега. Или пък просто моля първо да пусне копчето и да изчака, пък тогава да зарежда.
-
От: И Газком станаха измамници.
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеПреди време имах подобна разправия с лукойл. Мерихме бутилката с колба и се оказа, че все пак са ми вкарали в бутилката 100 грама в повече от какъвто и да е максимален обем на бутилката, НО това било в допустимата норма на грешката.
Все пак един човек от тези които монтират и поправят колонки, ми обясни как става това:
Когато те закачат на пищова, манометърчето, което показва налягането в системата е на ниско ниво и когато пуснат копчето за газта, докато се вдигне налягането дебитомера отчита едни количества които нямат нищо общо с истината.
ТА, НЕГОВИЯ СЪВЕТ БЕШЕ: ПРЕДИ ДА СЕ ЗАКАЧИШ НА ПИЩОВА, ПУСНИ КОПЧЕТО И ИЗЧАКАЙ ДА СЕ ВДИГНЕ НАЛЯГАНЕ И ТОГАВА ЗАРЕЖДАЙ. ЛЪЖАТА И ЗАГУБИТЕ СТАВАТ ПО-МАЛКИ.
Аз когато зареждам, обикновено докато дойде обслужващия персонал, съм пуснал копчето и се будалкам, че съм им бивш колега. Или пък просто моля първо да пусне копчето и да изчака, пък тогава да зарежда.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар