Здравейте колеги, бихте ли ми препоръчали майстори, при които да си метанизирам джипа? Двигателя е V8 5,2 лт, 156 киловата. Искам обикновена метанова уредба, с необходимите емулатори и аванс-коректор, бутилка около 80 литра с евросонда, по възможност втора употреба (може и нова, ако общата цена не е висока). От София съм. Иска ми се да има възможност да присъствам на монтажа. Благодаря на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде да си сложа метанова за V8 5,2?
Свий
X
-
От: Къде да си сложа метанова за V8 5,2?
на метана няма евросонда мисля ,взимаш само бутилка втора ръка
http://www.mobile.bg/3rm8bv
виж там.....
-
Първоначално публикуван от daniench Преглед на мнениена метана няма евросонда мисля ,взимаш само бутилка втора ръка
http://www.mobile.bg/3rm8bv
виж там.....Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
-
Първоначално публикуван от daniench Преглед на мнениена метана няма евросонда мисля ,взимаш само бутилка втора ръка
но нека запознати помогнат на колегата за избор на правилния сервиз
Коментар
-
Значи аз преди месец си сложих метан ,колата е типо 1.4 карбураторна ,беше на пропанбутан всичко ми дойде около 700 лева.
Като бутилката и аванспроцесора са ми втора ръка ,а останалото е ново ,макар и турско,труда от мене .
Значи вървежа го докарах почти като на пропанбутан разход на дълго 3.4 кила на дълго около 4 смесено ,чисто градско не съм карал
а,свещите съм ги нагласил на 0.7 мм важно е за газ да е така.
Коментар
-
Накратко, отидох в ДНС газ сервиз. Разбрахме се да сложат по-голяма бутилка втора употреба (щяла да бъде на по-малко от 5 години), с аванс коректор и всички емулатори, затова цената нарасна. Накрая колата беше с бутилка 90 година (там стара бутилка върви по 7 лв/л!!), без аванс коректор (ТАП), без ламбда емулатор и дори без предпазни клапи. Вървеше прилично. След 5 км метана спря, оказа се, че спестили от маркучи и сложили едни, дето се разпаднали. При смяната на маркучите единия смело врътна кранчето и обедни сместа. След 80 км при превключване на метан в движение гръмна въздуховода, нали бяха спестили клапата... После ходих да я оправят, да слагат клапа и ламбда емулатор. Реглажа пак на уше и смело крановъртене. Ще видим как ще се държи.Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
-
Първоначално публикуван от daniench Преглед на мнениеСлагай тап ,без него и разхода ще ти е голям и вървежа по-слаб.Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobi 74 Преглед на мнениеВ Севлиево е много добър сложи на Мерцедес Г 500 8 ц ,перфектно разлика минимална бензин метан ,след това и на А 4 1,8Т 180кс итам стана перфектно ,казва се Петър мога да ти дам кординати
Благодаря предварително....
Може в темата,а също така и на тел:0889200930-Иван Иванов-КоновНа бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от RBBNYS Преглед на мнениеКаква е ориентировачната цена за V8 на метан.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар