Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4.5 карбуратор може ли да върви добре на газ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4.5 карбуратор може ли да върви добре на газ?

Яро,почти всички зилове и Газки са газифицирани и то без газов инжекцион,щото са карбураторни.Едните мотори са 4,2 -125 или 130кс,а другите има и 5.5 -150-170кс зависи от модела.хората си ги карат на газ и нямат проблеми,просто намери свестен,газаджия който прави по-стари машини и нещата ще се оправят.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov
      Яро,почти всички зилове и Газки са газифицирани и то без газов инжекцион,щото са карбураторни.Едните мотори са 4,2 -125 или 130кс,а другите има и 5.5 -150-170кс зависи от модела.хората си ги карат на газ и нямат проблеми,просто намери свестен,газаджия който прави по-стари машини и нещата ще се оправят.
      Абсолютно съм съгласен с теб служебната ни ГАЗ 53 при 50 на 50 пълно празно гореше 32 газ. Автомобила е с щуцери и един испарител, а и зиловете които съм виждал са със щуцери.
      Яро ако не ти е много далеч 130 + км. мога да те заведа при човек който разбира.
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

3 обикновени газаджийски мърлящини има тоя автомобил. Даже съм обещал да ги оправя, но все не остава време и добре че Мишо Електрика не налита на бой, че го мотая от сума време.

Коментар

Благодаря на Богилофф и на Румен за споделеното.

Т'ва супер модераторите са много несериозни...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X