Здравейте
Имам Опел Астра 1.4i 82PS 1995г.
на него е монтирана газова уредба BRC AT90 и съм супер доволен вече 5 години карам на газ.
през това време съм сменял 2 изпарителя все от тази марка.
Опела ми създава следният проблем когато врътна контактният ключ да изгася двигателя колата притриса и не гасне гори още 2-3 секунди детонационно.
проблема има решение от опит разбрах че ако изфорсираш двигателя и врътнеш контактният ключ гасне нормално и не притриса.
на бензин не го прави никога само на газ и колкото двигателя е по горещ толкова е по изразено.
при горещ двигател го прави почти винаги.
смених преди седмица изпарителя с НОВ. Клапана за входяща газ също смених.
колата работи перфектно на бензин и на газ добре работи но това мнооого ме дразни и съм чувал че съсипва двигателя.
някой да помогне със съвет ?????
какъв му е проблема на Опела ????
Имам Опел Астра 1.4i 82PS 1995г.
на него е монтирана газова уредба BRC AT90 и съм супер доволен вече 5 години карам на газ.
през това време съм сменял 2 изпарителя все от тази марка.
Опела ми създава следният проблем когато врътна контактният ключ да изгася двигателя колата притриса и не гасне гори още 2-3 секунди детонационно.
проблема има решение от опит разбрах че ако изфорсираш двигателя и врътнеш контактният ключ гасне нормално и не притриса.
на бензин не го прави никога само на газ и колкото двигателя е по горещ толкова е по изразено.
при горещ двигател го прави почти винаги.
смених преди седмица изпарителя с НОВ. Клапана за входяща газ също смених.
колата работи перфектно на бензин и на газ добре работи но това мнооого ме дразни и съм чувал че съсипва двигателя.
някой да помогне със съвет ?????
какъв му е проблема на Опела ????
Коментар