Здравейте! Реших да сложа газов инжекцион на моя малък кораб-Алфа Ромео 166 2.0 Туин спарк мотор. Ще съм благодарен ако ми помогнете с избора на марка и модел ГИ и място за монтирането му. Единствените ми изисквания са бутилка на мястото на резервната гума+скрито зареждане. За момента имам оферта за монтиране на Фобос1 за 1120лв базово+80лв бутилка+25лв система за зареждане+24лв годишен преглед и узаконяване.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на газов инжекцион
Свий
X
-
От: Избор на газов инжекцион
В Пазарджик за ~990 лева, с бутилка на мястото на резервната гума+зареждане от капачката /вратичката/ за бензина.
Сложих си я преди 2 месеца - много съм доволен.Уредбата е италианска с компоненти на Ловато и БСН- с гаранция , изпитана на нашата газ вече няколко години.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
-
От: Избор на газов инжекцион
Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнениеМалко отсъствах и съм поизпуснал темата. Сложих си Ланди Ренцо и за трите седмици откакто я имам нещата изглеждат доста обещаващо.
бутилка?________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар