Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на газов инжекцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на газов инжекцион

Здравейте! Реших да сложа газов инжекцион на моя малък кораб-Алфа Ромео 166 2.0 Туин спарк мотор. Ще съм благодарен ако ми помогнете с избора на марка и модел ГИ и място за монтирането му. Единствените ми изисквания са бутилка на мястото на резервната гума+скрито зареждане. За момента имам оферта за монтиране на Фобос1 за 1120лв базово+80лв бутилка+25лв система за зареждане+24лв годишен преглед и узаконяване.
    Танки грязи не боятся!

От: Избор на газов инжекцион

В Пазарджик за ~990 лева, с бутилка на мястото на резервната гума+зареждане от капачката /вратичката/ за бензина.
    Сложих си я преди 2 месеца - много съм доволен.Уредбата е италианска с компоненти на Ловато и БСН- с гаранция , изпитана на нашата газ вече няколко години.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Аз съм с КАРГАЗ, БГ комп. и италиански части. 900лв беше миналата година с торо-бутилка ,имат добра гаранция и поддръжка.ДОВОЛЕН.
      Хубаво е газаджийте да са ти близо .

Коментар

Звънни тука: 0888 214 197.Виж с "РенцоЛанди ОмеГаз+" к'ъв е случая.
        Успех.
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Малко отсъствах и съм поизпуснал темата. Сложих си Ланди Ренцо и за трите седмици откакто я имам нещата изглеждат доста обещаващо.
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
            Малко отсъствах и съм поизпуснал темата. Сложих си Ланди Ренцо и за трите седмици откакто я имам нещата изглеждат доста обещаващо.
            ? лв. ???
            бутилка?
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

И аз съм с такава,честито,отличен избор.От 2 г. дори и филтъра не съм сменял,гледам да не пипам докато си върви машинката,а и на газ гори точно колкото бензин и няма разлика в мощността.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X