Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газгенератор на дизелов двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газгенератор на дизелов двигател

Видях, че темата за газгенераторите е обсъждана във форума и прчетох, каквото имаше за четене. Явно неслучайно технологията практически е зарязана към днешна дата - газът е твърде нискокалорично гориво, отделно че е отровен.

От това, което прочетох разбрах, че газгенераторите стават само за бензинови двигатели и бях сащисан като видях в нета дизелови трактори с газгенератори.

Знае ли някой как работят тия чудесии? Смесват газ с дизелово гориво, запалителни свещи ли са им присадени или какво?

От: Газгенератор на дизелов двигател

Газта се смесва със въздуха които влиза в цилиндрите.Има един сайт "мазето.нет" и там хората се опитват да постигнат нещо но засега незнам някои който да е постигнал някаква икономия. Аз доколкото знам кореиците са постигнали добъри резултати с "Браунов газ" и даже имат някаква горелка произведена която дори стопява керамика за секунди , но за устроиствата за автомобили които се продават по и-бей май все още няма добри резултати.
    Успех

Коментар

От: Газгенератор на дизелов двигател

Благодаря за линка колега!

Ограмотих се доста от въпросния форум. А относно газодизела видях Пежо и Мерцедес с пропанови уредби. Работят със смесване на газът с дизелово гориво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X