Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов Инжекцион на ВАЗ-21214 i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газов Инжекцион на ВАЗ-21214 i

Моля за вашия савет или препорака посаветваите ме нещо или имате ли инфо Значи вапроса ми е следния з обикновено АГУ не става работата всеки маистор казва не става ще гарми и само ядове А като ги питам за газов инжекцион цените почват от 1100 до 1700лв. тек в бг някои кара ли такава нива с газов инжикцион как е с него има ли ядове или маисторите ме баламосват да сложа газов инжекцион да ме одерат

Re: Газов Инжекцион на ВАЗ-21214 i

има такава тема вече .виж в самоделни конструкции

Коментар

От: Газов Инжекцион на ВАЗ-21214 i

Първоначално публикуван от ALFA155Ts Преглед на мнение
      Моля за вашия савет или препорака посаветваите ме нещо или имате ли инфо Значи вапроса ми е следния з обикновено АГУ не става работата всеки маистор казва не става ще гарми и само ядове А като ги питам за газов инжекцион цените почват от 1100 до 1700лв. тек в бг някои кара ли такава нива с газов инжикцион как е с него има ли ядове или маисторите ме баламосват да сложа газов инжекцион да ме одерат
      Колега мойта нива е с обикновена АГУ не гърми не "киха'',но разхода е от 12 на 100 на горе.Не погледнах от къде си но ако си от София,заповядай да я разгледаш,и ако те устройва монтажа ще те пратя при майстор да ти я направи.Все пак мойта е дълга база и е с гуми 205 70 16 . Късата база с щатните гуми със сигурност ще харчи по малко.0898774443 Пламен.
      0898774443-Пламен.

Коментар

От: Газов Инжекцион на ВАЗ-21214 i

Първоначално публикуван от palltzone Преглед на мнение
        Колега мойта нива е с обикновена АГУ не гърми не "киха'',но разхода е от 12 на 100 на горе.Не погледнах от къде си но ако си от София,заповядай да я разгледаш,и ако те устройва монтажа ще те пратя при майстор да ти я направи.Все пак мойта е дълга база и е с гуми 205 70 16 . Късата база с щатните гуми със сигурност ще харчи по малко.0898774443 Пламен.
        Колега , гледай датите .......и годината.
        С усмивка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X