Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Измамници ли са ЕКО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Измамници ли са ЕКО

Доста мнения се завъртяха тази зима за газта, и най-разумно ми се вижда да правят магарии с определени партиди (периодично) .Понеже Агу-то е доснаждано към автомобила първо хората се замислят дали нещо не се прецакало. Варианти бол- от запушване до смяна на мембрани,свещи, филтри.. За 2л на 100км. разлика никой не прави основен ремонт,а най много да го попрегледа газовото (ама чак на 3 - то зареждане на "скъпа газ"). Газаджиите продали пратидата и колата се оправи "сама"...до следващият път. С магарията от "скъпата газ" платиха заплатите на персонала да речем, и ние направихме оборот на майсторите по АГУ. След като вече си сигурен в колата и АГУ зареждаш и осъзнаваш че те пердашат и започваш да въртиш бензиностанциите- а те другите и те същите шмекери.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Интересно. Изгорил съм тонове газ. Как пък не се случи да ме избомбят с количеството? Да ми сипят лятна през зимата се е случвало, обратното - няма как да знам, но пълначката винаги е траквала на 31-32 литра.
      А ти тръбата смачкал ли си я, оли просто си късметлия? Защото и мен напоследък започна да ми се разширява бутилката. За сега с кило-две, ама знам ли.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Същата работа на Еко до Електроника. Преди години ми сипаха 35 литра в 25 литрова бутилка. А газта дори не беше свършила. Оправителя ми обясни, че бутилката се раздула. Попитах го дали ако я боцна ще се спука? Тогава ми беше и последното зареждане на Еко.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          А ти тръбата смачкал ли си я, оли просто си късметлия? Защото и мен напоследък започна да ми се разширява бутилката. За сега с кило-две, ама знам ли.
          За мачкане не съм я мачкал, но при мен май затрудненото зареждане е по друга линия.

Коментар

Мерси за идеята.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Re: Измамници ли са ЕКО

Здравейте.

Май напоследък наистина ни се раздуват бутилките.
              Пресен пример от Лукойл Монтана. На Алфата ми, 40 литрова бутилка, дето хваща точно 32 л(колко се мъчих докато я нацеля) ми сипаха 41л. Колата си влезе в "бокса" на газ. Без признаци да започва да свършва...
              Нямах време да се разправям.. То не че щяха да ми обърнат внимание де...
              WJ 4.7 Limited
              0889 70 70 42

Коментар

На моя пасат му сипаха един път 55 литра в 40 литрова бутилка ама си беше изпускане на газовата
                Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

От: Re: Измамници ли са ЕКО

Първоначално публикуван от Dany_iv Преглед на мнение

Нямах време да се разправям.. То не че щяха да ми обърнат внимание де...
                  Ето тук е отговора на всички въпроси по темите за газта! Социални инжинери. Един го е измислил и всички го прилагат. Или някой собственик на газстанция е прочел в произволно избран автомобилен форум тема: "Взе да ми гори много газ, да сменям ли свещи и филтър?"
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Абе хора, това ако е истина си е чиста измама, кражба или както искате да го наречете.
                    Няма ли някакъв начин да се противодейства по законен път в такива случаи ?

Коментар

До сега винаги зареждах на ЕКО, за литрите и аз вярвам че послъгват, но последния път като заредих(и аз на К.Величков) след около 40км на магисталата колата започна да пекъсва и трудно се форсираше, след това заредих на ОМВ и сега няма проблеми. Интересното е, че приятели ме бяха предупредили за подобни проблеми след последното им зраеждане на същото Еко, но аз не им обърнах внимание. Явно Еко-то са започнали да си развалят името.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                        Абе хора, това ако е истина си е чиста измама, кражба или както искате да го наречете.
                        Няма ли някакъв начин да се противодейства по законен път в такива случаи ?
                        Би могъл да извикаш полиция.

Коментар

Не става въпрос за газ ама все тая, преди коледа зареждам на ОМВ Люлин след тунела отивам на касата и по принцип не гледам много щот съм с карта ама на 70литров резервоар ми сипаха 74л. нафта а лампата светна 2-3км. преди това всмисъл не съм отишъл съвсем празен. Нищо не направих тогава по случая, но споделих с прилятели и ме светнаха да си седя до колата докато зареждам че юнаците пресипвали по малко в тубета докато си на касата. Оня ден спирам пак на същата колонка и гледам една тубичка отстрани естественно тоя път си я прибирам в багажника а юнака гледа и се чуди кво да направи, мислех да отида при управителя да върне малко записа назаде ама като ги знам че са същите шапшали..... та вече се оглеждам за тубички ще си ги прибирам с кеф. А тубичката беше с бензин ама все неква работа ще ми свърши.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Би могъл да извикаш полиция.
                            .... майтапиш се.

Ако искате можем да пробваме. Обзалагам се, че няма да дойдат.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                              .... майтапиш се.

Ако искате можем да пробваме. Обзалагам се, че няма да дойдат.
                              И да не дойдат, като се обадиш на 112 на някой му остава трън в очите. Като се съберат оплаквания, милицията все ще се поинтересува.

Коментар

И да не дойдат, като се обадиш на 112 на някой му остава трън в очите. Като се съберат оплаквания, милицията все ще се поинтересува.
                                Дам наистина се шегуваш.......КЗП е службата която всява респект.....ако имаш нерви да извикаш МЕТРОЛОГИЯ е най-добре от акта най ще ги заболи Доста хора познавам в ЕКО утре ще споделя за К. Величков.
                                --------------------------------------------------
                                [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                                [/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X