Здравейте колеги,
След много обикаляне и търсене си купих Каптива 3.2 бензин. Дано да не ме нападнете, но за това за което ще се използва ми се струва оптимален вариант цена качество.
По време на пробите и на всичко останало нямаше никакви проблеми, но след 2 дена ми се чу някакво тропане когато се превключваше от D на R или P или пък обратното. след още 100-тина км пак го направи. Не ми се струва нормален този звук. Идва някак си отзад (*може и намен да ми се струва така де) но определени се чува като изтропване след смяната на положението на лоста. Интерсно ми е че не се чуваше всеки път а само от време на реме. Дайте акъл преди да съм се решил да ходя в дилърството.
Някакви идеи - че се притесних вече
След много обикаляне и търсене си купих Каптива 3.2 бензин. Дано да не ме нападнете, но за това за което ще се използва ми се струва оптимален вариант цена качество.
По време на пробите и на всичко останало нямаше никакви проблеми, но след 2 дена ми се чу някакво тропане когато се превключваше от D на R или P или пък обратното. след още 100-тина км пак го направи. Не ми се струва нормален този звук. Идва някак си отзад (*може и намен да ми се струва така де) но определени се чува като изтропване след смяната на положението на лоста. Интерсно ми е че не се чуваше всеки път а само от време на реме. Дайте акъл преди да съм се решил да ходя в дилърството.
Някакви идеи - че се притесних вече
.....
Карал съм стотици Каптиви и автомати и ръчки. За 5 години в една от най големите рент - а кар фирми в света ( и респективно тяхното представителство в БГ) съм минал има няма 2 000 000 км. Бая кола съм покарал. И ви казвам тоя звук го нямаше когато пробвах колата. Дано да се окаже нещо идиотски кретенско лесно, но да видим. Вчера ми направи впечатление че звука се чу отново но не толкова отчетливо при изгасяне на двигателя. Замислям се да не би да има някаква връзка около /между кардан и генерация и там да има проблем. Сега следобяда отивам да я вдигам в Бургас и да видиме.
Коментар