От: Проблем с автоматика на Мерцедес
С риск да се потретя, аз не съм сипвал атф в кутията. После сипах уж правилното масло. Обаче това правилно масло, което пише насам натам, какво е, не е атф.
Не знам, какво точно се опитваш да ми кажеш, та за това и отговарям, с беглата надежда, да ми стане ясно. Инак ако пресипеш от една кутия в друга и маслото все е по книга, но е карано, вече ептен не ми става ясно, за какво си говорим.
Първоначално публикуван от Veni1
Преглед на мнение
Не знам, какво точно се опитваш да ми кажеш, та за това и отговарям, с беглата надежда, да ми стане ясно. Инак ако пресипеш от една кутия в друга и маслото все е по книга, но е карано, вече ептен не ми става ясно, за какво си говорим.
. Реално от това нежелание и наричам предишното масло в кутията си атф, щото е червено и със специфична миризма. Декстрон също го наричат. Не претендирам да съм капацитет по темата, просо не бих си сипал старото масло от 1 кутия в друга... Така или инак ми сипаха нещо с различен вид, мирис и консистенция. Уви сервиза, който посетих не мисля да беше читав, ако и да го мислих така в началото. Като видях, че ми донесоха маслото в туба от вода ми призля, но вече нямаше никой в скоростите. Шефа там ми заяви, че имало само 1 масло за тия скорости и толкоз/50 кинта литъра!/. То аз мога да кажа и кой е, но знам ли. Кара х5ци и така се подведох, че разбира. После разбрах друго. Изобщо, ако бях мод щях да преместя в моята тема последните мнения, но не съм. Спирам да пиша тук, че стана манджа с грозде, за което се извинявам съвсем сериозно...
Коментар