Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с отоплението

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с отоплението

Здравейте , имам форд ескорт 1996 1.6 бензин с АГУ първоначално след като монтирах уредбата изпарителя не загряваше добре защото се оказа че радиатора на парното е запушен и защото нямах време и желание да се занимавам промених само начина на включване от последователно на успоредно .Тази зима смених термостата и радиатора ( с чисто нови от магазин ) на парното защото реших че колата ще се кара и зимата . Обаче сега пак не работи добре . Питането дали да променя включването на изпарителя и парното от успоредно на последователно . Възможно ли е заради различното съпротивление на радиатора и изпарителя водата да избира по малкото съпротивление или имам и някакъв друг проблем по охл.уредба . Количеството охл .течност и обездушаването е на ниво . Забравих смених и капачката на разширителния съд с нова от магазин , с нова от морга и с моята оригинална . Разлика никаква ..Приемам всякакви предположения . Уточням произхода на частите защото има случай когато съм се наслуша че са си купили нови части и като попитам от къде ама как от къде от моргата ама тя не е вървяла много колата . Имам едни други гадни предположения защото лятото сменях гарнитура на главата и шлайф на глава ама понеже бях зает и не ми се занимаваше ремонта го извърши приятел без да осъществя контрол . В момента не губи течност , няма бял пушек в аспуха и боза в картера . И ако се окаже това колкото и да се окаже неприятно за мен вече ремонт лично а ЧУЖДИ ХОРА ще действат по автомобилите само смяна и лепене на гуми . Може да е нещо елементарно и за това приемам всякакви предположения .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

До: Проблем с отоплението

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
    ....Може да е нещо елементарно .....
    Ъхъ има една четирипътна изгъзица та тя се ампутира (реже, маха, изхвърля), и единия маркуч на малкия кръг се затапва.....ама ми е по-лесно да звъннеш
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравей обясни долу горе къде се намира това нещо че нещо не схванах .

Коментар

В двигателния отсек, пред парното, над краката на водача.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

По спомен : от термостата тръгва маркуч до горния край на радитора на парното и от там се връща до водната помпа , аз съм ги срязъл и двата и съм сложил тройници , агуто е вързано през тях и ако ги махна охл .течност от термостата ще мине първо през изпарителя и после през парното и обратно във водната помпа . няма никакви четирипътници . или поне при мен ги няма . утре като отида пеи колата ще погледна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X