Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатика така ли се държи зимата ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Климатика така ли се държи зимата ?

    Здравейте на всички почитатели на мерцедес , искам да сменя стария мерц който няма климатик и си намерих мерц Е 250 дизел, всичко работеше по колата , но когато реших да пусна копчето на климата просто не тръгна да духа студено а само пречупен въздух . Аз лично съм нямал мечо с климатик затова не знам как трябва да се държи . Натиснах копчето на климата и червения свето диод на копчето угасна това би значело че климатика е включен но не задуха студено а само пречупен въздух , когато върнах копчето обратно червения свето диод на копчето светна и започна да духа топло предполагам се е върнал на режим парно . Вънка беше плюс пет градуса и на таблото на колата показваше толкова . Собственика каза че е зареждал фреон миналата година и лятото климатика е работил перфектно . Но когато направих пробата не тръгна да духа студено а само пречупен въздух , то не е климатроник а само климатик би трябвало и зимата когато го пуснеш да духа студено . Сега не знам какво да правя дали е някаква повреда или нещо друго , даже собственика не го е пускал зимата за да знае как работи климатика през зимния период, дали компа го управлява през зимата по различен начин и той не знае . И сега съм на кръстопът дали да го купувам този мерц . Моля ви , ако някой знае повече по въпроса и е доста вещ по различните модели на мерцедес да ми помогне . Ако някой си е пускал климатика през зимата ,за проба да ми каже как се държи . Благодаря на всички предварително .
    Последно редактирано от poki; 22-02-11, 23:30. Причина: СМЯНА НА БУКВИТЕ С МАЛКИ

  • #2
    От: КЛИМАТИКА ТАКА ЛИ СЕ ДЪРЖИ ЗИМАТА

    Моля, използвайте главните и малките букви по предназначение. Такъв текст във форум се възприема като крясъци и обикновено ги изтриваме.

    Коментар


    • #3
      От: КЛИМАТИКА ТАКА ЛИ СЕ ДЪРЖИ ЗИМАТА

      [QUOTE=Ясен;1450108]Моля, използвайте главните и малките букви по предназначение. Такъв текст във форум се възприема като крясъци и обикновено ги изтриваме. Здравейте промених буквите на темата , но нещо заглавието на самата тема не мога да променя буквите

      Коментар


      • #4
        От: КЛИМАТИКА ТАКА ЛИ СЕ ДЪРЖИ ЗИМАТА

        Точно за Мерц не знам, но всички коли с климатици, дето съм карал си духат студ и през зимата.
        Има си и правило - поне веднъж месечно да се пуска климата. Колко помага - не знам, но така съм чувал и го правя.

        Коментар


        • #5
          От: Климатика така ли се държи зимата ?

          Колега, от написаното не става много ясно каква е ситуацията.
          Не си писал откъде си, но така или иначе, нищо не пречи да отидете със собственика при човек, дето се занимава с автоклиматици, или с каквито и да е климатици.
          Включването на два манометъра към системата на Мерседеса е елементарно - щуцерите са на удобни места.

          Така ще имаш по-обективна оценка от гаданията върху написаното от тебе.


          Успех!

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X