Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект Мице Баце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проект Мице Баце

Здравейте аз от много малак карам колело и тъй като вече нямам достатъчно време реших да си направя колело на 4 гуми с две или три седалки.Ще се използва главно на шосе но ще го карам и в гората и затова ще се опитам да го направя с вазможно най-нисък център на тежестта амортисиори и най-важното (поне за мен) отзад ще се опитам да направя задвижването нещо като диференциал и ще бъде 100% шпер.Ще започна да го правя лятната ваканция защото сега имам много да уча.Въпросът ми към вас е как мога да го направя този щпер като на две места ще има венци за да не се тормози само единия човек а и двамата.И също така ако имате някакви савети забележки или идеи ще се радвам да ги чуя

До: Проект Мице Баце

Цяла ос за задните колела и ето ти 100% шпер.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Дам това е идеята обаче не ми е ясно как да закрепя тази цяла ос към колелата и да сложа на две места венци

Коментар

Разгледай картингите. Една ос, венец от дясно... - шпер.

Успех, ще е интересно.

Коментар

Мерси обаче гледах гледах на много места но така и не разбрах как да го направя иначе на теория знам как ще е но на практика ми е малко мътна Индия.

Коментар

Най-просто казано, продължаваш задната ос на велосипеда наляво, колкото ще е ширината на возилото ти.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

така като гледам ще ти са и нужни услугите на добър стругар .... и зависи какви джанту гуми ще използваш ... поразрови се из нета ще ти хрумне някоя идейка ...
              0893 51 06 60 Димо Георгиев :cool:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X