Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дивашка идея - захарен памук...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дивашка идея - захарен памук...

Бегай да патентоваш преди да се е светнал някой. Дори в тоя центробежен екструдер да сложиш гранули, за да ти излязат незахарни нишки, после не мож ги отлепиш и разплетеш една от друга. Има по лесни начини...
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      То е центробежен шприц. Захарта се топи в чашка, която се върти, а отстрани има дупки. Въпросът е колко са големи дупките, брой и тн...
      Колега,и от кликане по линковете понякога има полза.
      Тук е даден принципа,и също съм на мнение че дупките трябва да са малки.Като почнат излизанията бира -скара напролет,има такива които продават памук.Ще им наснимам машинката подробно.

http://vbox7.com/play:c0ed9e24

Коментар

Ясене, трябват ли ти още снимки на машината? освен снимки какви размери трябва да й взема, че имам една подръка за мерене, ама да знам какво точно да й меря.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Размери на чашата и дупките по нея ме интересуват.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
            Ясене, трябват ли ти още снимки на машината? освен снимки какви размери трябва да й взема, че имам една подръка за мерене, ама да знам какво точно да й меря.
            Направи няколко снимки, а по тях ще ти кажем какво да измериш...

На времето, в далечната вече 1983-4 г., един мой състудент си направи такава машинка, щото не можеше да насмогне да купува захарен памук на децата си.... Сега се радва на внуци, а няма да се учудя, ако машинката все още работи, сега вече за внуците...

П.П. Доколкото си спомням, въпросното устройство се загряваше с газова горелка.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

При един приятел на тавана се търкаля една машина. Нямам идея за какво е, но много прилича на машина за азахаран памук. В София е, ако искаш мога да те водя някой ден да гледаме и да мерим
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Може!

Коментар

http://funjumpy.com/bg/products/cate...190/index.html
                  Купи си!
                  Захранването е на ток. Цената е 450 евро без ДДС. Преди години в България беше организирано масово производство на захарен памук, затворен в пластмасови кутии. Износ за Западна Европа до 1,2 млн кутии на месец..или нещо подобно
                  00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

И ги разцепиха от проверки за наркотици и всякакви други .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

да си дойдем на думата: класическа машина за захарен памук която може да се види по панаири и тем подобни мероприятия. Хората които я ползват, казват, че е много по-удобна от тези от линка горе. /Аз мнение тук нямам, само пиша какво са ми споделили./

захранване и задвижване

и самата горелка

диаметъра на горелката е 130мм, горният отвор е 30мм, по диаметъра на тялото са пробити 6 дупки под 45 градуса с отвор ф4. /на около 3мм под вертикалните процепи които са около 1мм широки/. Това е общо взето, друго не виждам какво може да му се премери.

Коментар

Благодаря! Не разбрах къде са дупките Ф4, но май не са съществени за работата на прибора.

Ще я видим тая работа.

Коментар

Щом са под 45 градуса, би трябвало и да вършат нещо хубаво, според мен и за нещо са си сложени там

Коментар

Сега разбрах. Всъщност, това са работните отвори, а не процепите отгоре.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                              И ги разцепиха от проверки за наркотици и всякакви други .

Това цеха на Лино Тонан ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Сега разбрах. Всъщност, това са работните отвори, а не процепите отгоре.
                                Работни са процепите. Отворите са за отвеждане на газовете.
                                Това, според мен. Тези 45 градуса, нагоре или надолу са? Вързани ли са с горивната камера?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X