Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гласуване с отпечатък?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гласуване с отпечатък?

Ето едно клипче /гледах го по дискавъри/ което ме кара да се замисля.
    Утре мисля да го пробвам на аудито /пали се с пръстов отпечатък /
    Грандоман WJ 3.1 QD

До: Гласуване с отпечатък?

Кажи сега как ще си разпечаташ пръстовите отпечатъци на принтер. Не, че няма начини,де

Коментар

Аз съм гледал целия епизод.Наистина пребориха една брава с пръстов отпечатък
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
        Кажи сега как ще си разпечаташ пръстовите отпечатъци на принтер. Не, че няма начини,де
        скенер ... фотоапарат ... има си начини
        Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Ако някой е гледал новините по BTV в 19.00,ще види че и наште депутати вече се борят с пръстовите отпечатаци за гласуване.

Коментар

Това с пръстовите отпечатъци е голяма комедия.
            Всичките датчици които работят на оптичен принцип могат да бъдат излъгани много лесно. Дори и тези които следят това което слагаш на сензора дали е топло или не.
            Виждал съм такива които освен, че лесно могат да бъдат излъгани и грешат. При устройство което помни около 1000 темплейта(математически модел на отпечатъка). И програмиране на около 100 пръста при 10 опита 3 пъти ме сбърка с някой друг...

Hitachi имат една технология при която грешките от такива неща са сведени до минимум и практически е невъзможно да се излъже устройството. Но там става дума за устройство което сканира разположението на вените в пръста или дланта на човек. Разположението на вените също е уникално за всеки човек като пръстовия отпечатък.С тази разлика, че отпечатъка лесно се копира и възпроизвежда, докато с вените тази работа е доста трудна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X