Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с вратата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с вратата

Здравейте, проблема ми е следния: исках да си остава вратата на колата по дълго време отворена и зада неми се изтощи акомулатора от лампата на вратата бутнах тов зъбче навътре за да изгасне лампата и сега немога да го върна в начална позиция ..... и неможе да се затвори вратата... пробвах да го дърпам нестана, пробвах и със заключващия механизъм пак нестана и нз как да го оправя. Някой да има идея как мога да го управя?

До: Проблем с вратата

Сега ако вземеш да напишеш марка и модел на колата, може и да потръгнат нещата. По възможност без чатерски съкращения.

Коментар

Като дръпнеш дръжката за отваряне на вратата не става ли?

Коментар

бутни основния заключващ зъб - този, който е с пунктир на схемата - назад - навътре. По този начин имитираш затваряне на вратата.
        После я отвори с дръжката и кажи какво е станало.

Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Сега ако вземеш да напишеш марка и модел на колата, може и да потръгнат нещата. По възможност без чатерски съкращения.
          колата е volvo V70 1999г.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            бутни основния заключващ зъб - този, който е с пунктир на схемата - назад - навътре. По този начин имитираш затваряне на вратата.
            После я отвори с дръжката и кажи какво е станало.

Успех
            това зъбче с понктираното несе движи тото навън нито на вътре ... можеби доста навътре съм го натиснал. С дръжката на вратата нестава ... пробвах и докато дърпам зъбчето навънка да дърпам дръжката но пак без успех. Утре пак ще мъча нещо и ще пиша.

Коментар

А там, където е колата, температурата над 0 качвала ли се е? Все си мисля, че зъбчето просто е замръзнало с малко вода.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                А там, където е колата, температурата над 0 качвала ли се е? Все си мисля, че зъбчето просто е замръзнало с малко вода.
                Еми да студено е но не е замръзнала защото пробвах с една ухалка 30 мин духа докато вратата стана топла и пак несе получава. Тия дни ще опитам да разглоба вратата да вида какво ще стано, но се съмнявам че зъбчето съм го бутнал много навътре и затова нещо се е заклещило и несе отваря. На задната врата пробвах да него бутам толкова и се отваря после само с дърпане на дръжката. Пък в краен случай може и на сервиз да я закарам някъде ако несе справя

Коментар

А и някой ако има някаква схема на механизма точно на този модел врати ще съм му мн благодарен ако я сподели.

Коментар

Днеска я карах на сервиз и ония пръска с някакъв спей ръчка с няква отверка и се управи. Каза че хем е било замръзнало хем е блокирало нещо, но благодаря все пак на всички за помоща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X