Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Залепване на пластмасов резервоар за нафта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Залепване на пластмасов резервоар за нафта

мажеш със сапун, временно е но спира теча от пукнатини.
    пробвано с един опел- бензин.

Коментар

Такаааа... Спуканото се оказа в празната ми тиква - че даже и въздух засмуквам

Проблема се оказа в смачкано уплътнение на винта, придържащ сондата на резервоара. Демек - не уплътнява и при пълнене на 3/4 от резервоара протича полека лека. Онзи ден реших да видя тази вероятност - развих гайката и що да видя, уплътнението смачкано! Оправих го, надумках резервоара на макс (ама наистина на макс, преля от гърловината за пълнене) и грам не протече!

И те така
      What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Чак сега видях темата и се канех да ти пиша, че е най-вероятно от капака за сондата, щото на моя ВХ е от там, ама ти вече си открил причината. Бъди жив и здрав.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

От: Залепване на пластмасов резервоар за нафта

Да попитам и аз.

Онзи ден видях, че под резервоара на камиончето(Форд Транзит) има мазно петно. Пипам и мириша-нафта. Погледнах отдолу-идеално кръгла дупка от свредло, даже стружките си стоят. Ясно-точат нафта, ама нъцки-да са взели не повече от 3-4 литра, по принцип не държа нафта в резервоара(излишно затворени пари).
          Дупката е около 10 мм и естствено е на дъното. Демек-лепенето трябва да е сигурно,ч е да не остана някъде по пътя заради изтекло гориво.

Варианта смяна със здрав го знам, краен вариант е.

Ей, голяма работа тоз форум-първо питах гугъл, и като първи резултат излезе тази тема
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега аз такава дупка бих я затворил механично. Примерно болтче неръждавейка със силиконови уплътнения. В рамката на шегата- сложи кранче, за да не дупчат повече.

Коментар

По-скоро ще сложа скрита камера. Вече два пъти отварят камиона да крадат акумулатора. Нищо не хванаха, само за мен ядове-да оправям счупено стъкло. Не вярвах, че ще сдупчат резервоара. То на таблото пише колко нафта има, да бяха светнали най-напред вътре и да видят, че няма за крадене...

Днес ми се обади ivo-police и каза, че миналата година разглобявал такъв Форд, и май отгоре имало широк фланец през който имало достъп да дъното на резервоара. Ако е така-верно с болт шайби и гума ще стане най-лесно и здраво.
              Ще видим като му дойде времето, че и тук заваля сняг...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега, виж тези лепила работя с такива, надеждни са. http://www.bondingexperts-bg.com/en/ru/node/67

Коментар

Колега закарай го в Разград при Вальо да ти го завари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X