Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реотани за задно стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реотани за задно стъкло

Здравейте.Притежавам Трабант 601S и искам да му сложа реотани на задното стъкло.След като се порових в google открих архива на вашия форум и видях че има тема за реотани.В нея видях че колегата ви disem може да поръча такива реотани.Моля някои от вас или съмия той да ми даде gsm да се свържа с него.

До: Реотани за задно стъкло

А защо не намериш точно тази тема, ами пишеш нова?

Коментар

По тази тема с реотаните и аз искам да запитам-как да процедирам?
      Имам две нишки най от долу на стъклото ми са прекъснати някой може ли да даде някаква идея.Предварително Ви благодаря.

Коментар

Продава се електропроводимо лепило.С него се свързват реотаните където са прекъснати.

Коментар

Първоначално публикуван от jonjon Преглед на мнение
          Продава се електропроводимо лепило.С него се свързват реотаните където са прекъснати.
          Пробвах този вариант,нищо не стана.Само дето дадах 28лв за него.Някъде бях чел,че продават цялата решетка и то на изгодна цена.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
            Пробвах този вариант,нищо не стана.
            Отрежи си лентички от меден латун. Зачисти с финна шкурка пистите по джама и ползвай лепилото за лепене - не опроводяване. Малко връткаво, ама става. Правил съм го. А тия, готовите - още по-зле. На втория ден ги няма.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Отрежи си лентички от меден латун. Зачисти с финна шкурка пистите по джама и ползвай лепилото за лепене - не опроводяване. Малко връткаво, ама става. Правил съм го. А тия, готовите - още по-зле. На втория ден ги няма.
              Аа, мерси колега.Това не го знаех и го лепях като опроводяване,и се чудих защо не става,ама кой да ми каже по-рано.Колата я продадах така,ама сега пак си я купих и ще пробвам по твоя вариант.
              JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X