Здравейте колеги, в метро излиза на промоция един трион на тази марка на цена 178лв+втора верига, което ми се струва много добре за блек&декер. 40 см шина но 1600 вата, това не е ли малко като мощност. Бях се насочил към една Макита ама е с 120 кинта по скъпа, като се има предвид че ще го ползвам 2-3 пъти в годината за някоя дреболия а не да преметна 3-4 кубика дърва през него какво ще кажете за декера? Търсих из нета инфо ама никъде нищо няма, дори в сайта им не намерих да произвеждат триони
кои знае коя китаиска провинция го е правила, а и като няма мнения в нета е още по трудно да му се доверя.
кои знае коя китаиска провинция го е правила, а и като няма мнения в нета е още по трудно да му се доверя.

Макита ще е колеги, и промоцията е добра дават я с още една шина и още една верига на по голям размер, демек една на 30см и една 35 ще имам за 299лв
Говорих с дистрибутори предлагат една 1,6 килов. имала защита от претоварване ала,бала и така нататък за 470лв. но казаха че за 450 ще стане работата.Вярно скъпа е но пък няма де се купува през месец.
Коментар