Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.верижен трион на black&decker

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел.верижен трион на black&decker

Здравейте колеги, в метро излиза на промоция един трион на тази марка на цена 178лв+втора верига, което ми се струва много добре за блек&декер. 40 см шина но 1600 вата, това не е ли малко като мощност. Бях се насочил към една Макита ама е с 120 кинта по скъпа, като се има предвид че ще го ползвам 2-3 пъти в годината за някоя дреболия а не да преметна 3-4 кубика дърва през него какво ще кажете за декера? Търсих из нета инфо ама никъде нищо няма, дори в сайта им не намерих да произвеждат триони кои знае коя китаиска провинция го е правила, а и като няма мнения в нета е още по трудно да му се доверя.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

До: Ел.верижен трион на black&decker

Баси никои ли не е виждал блек&декер

Коментар

Аз съм виждал ама изгорял! Мнението ми за тази марка е "бегай на далеко".По добре Макита.Два броя изгорели"блек ен декер" са по-скъпи от една действаща Макита.Това е моето мнение но ти си прецени сам.

Коментар

Блек&Декер отдавна не произвежда ръчни електроинструменти.
        Просто брандът е продаден на китайска фирма..
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Срещу малко пари отгоре, аз бих си взел бензинов, ама ти си знаеш.

Коментар

Става само за сувенир.Нищо не му е кат света.

Коментар

А тва е друго нещо вече Макита ще е колеги, и промоцията е добра дават я с още една шина и още една верига на по голям размер, демек една на 30см и една 35 ще имам за 299лв Бензинов не ми трябва не за друго ми просто местата на които ще го ползвам имат ток, в гората с него няма да влизам а и шума на бензиновия ме дразни много ,пърка кат моторетка

Коментар

Преди време в един сервиз на Хускварна ми казаха че само Хускварна са с метални зъбни колела в редуктора. Не знам може да има и други. Електрически трион блекендекер имаше един комшия някъкъв стар модел три пъти му се чупи едно пластмасово зъбно колело което струваше като резервна част 30 лева и накрая изгоря та човека се отърва от мъките. Бягай далече от тая марка верижни триони.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Работата е ясна колеги при тези постове няма и да мина покраи него, остава Макита с две вериги и с втора шина с метално водещо колело съединител и спирачка и 2 год гаранция

Коментар

За мен границата е 2000W/40см.Под нея не препоръчвам... Все пак зависи и от други фактори.

Коментар

Преди време се бях засилил и аз.Но само като я взех в ръка и я оставих много "лека" ми се видя Имам косачка такава марка какво да ти кажа работи ама не вдъхва доверие Ако серьозно си решил помисли за щил.Я то имало и рима Говорих с дистрибутори предлагат една 1,6 килов. имала защита от претоварване ала,бала и така нататък за 470лв. но казаха че за 450 ще стане работата.Вярно скъпа е но пък няма де се купува през месец.

Коментар

Здравей те.Аз съм потърпевш от таза марка резачка.Та моята беше и доста мощна,купих от Англия и изглеждаше доста надежна.Но след второто ползване и започна се задъхва и саморазглобява се.Айде на ремонт.Изкара следващото подрязване на дръвчета те и пак в сервиза.Луди пари ми взеха за тия ремонти.То верига ли не беше,държач на веригата или как се казва не знам,някакви зъбчатки,платка някаква и др.абе подмениха я цялата за 3 носенията на сервиз.И на четвъртото спиране и отиде директно в боклочииската кофа.От нея ми остана само кабела за захранването.Сложих го на ъглошлайша си щото беше пречупен.Та така с Декерчето
                        Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

При друг подобен случай не хвърляй. Може пък да излезне нещо. Целта на сервизите не е да ти поправят машината. Целта им е да мине работното време.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

B&D имаше до-о-о-о 94-95 година. Горе- долу по това време официалният им вносител "Мега Трейд" се оттегли от българския пазар и нещата бяха поети от друга фирма, която наблегна на евтините им инструменти, колкото да имат алтернатива на скъпата техника в магазините си. По принцип е американска компания, а европейската им централа беше в Идщайн (Германия). Имаха "Хоби", но имаха и "Профешънъл" линия. Специално в акумулаторните инструменти бяха лидери. Имаха и чисто концептуални модели, с ефективни решения. От десетина години не съм ги наблюдавал отблизо, но това, което виждам в МЕТРО си е чиста измишльотина, вероятно китайска. За ориентир : оранжевото беше цветът на "Хоби" серията, а сивото беше "Професионалната". Техни сиви машини не съм виждал отдавна.
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Колега Bojitch не е добре да слагаш всички сервизи под един знаменател,най-малкото не е коректно към другите участници(все пак незнаеш кой с какво си вади хляба)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X