Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия на тема: "Воланите с копчета", колектори и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дискусия на тема: "Воланите с копчета", колектори и т.н.

А защо мислиш за случайни смущения, при положение че насам - натам приемат на въоръжение в техните си КАТ-ове, комплекси за РЕБ? Като че ли засега мислят само за гасене на мотора на преследваната кола дистанционно, обаче както показва историята, отвориш ли веднъж бутилката, вече може да изхвърлиш тапата. Утре ще направят задължителен някакъв извратен автоуиндоус, вратите ще щракнат, и колата сама ще иде в районното, с тебе вътре. Или при бандитите.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      А защо мислиш за случайни смущения, при положение че насам - натам приемат на въоръжение в техните си КАТ-ове, комплекси за РЕБ? Като че ли засега мислят само за гасене на мотора на преследваната кола дистанционно, обаче както показва историята, отвориш ли веднъж бутилката, вече може да изхвърлиш тапата. Утре ще направят задължителен някакъв извратен автоуиндоус, вратите ще щракнат, и колата сама ще иде в районното, с тебе вътре. Или при бандитите.
      Като започнат да произвеждат колите с Уиндоус, ще се преместим от другата страна на Урал и ще се забавляваме с 6х6 къса база
      Ако РЕБ се разшифрова като радио-електронна блокировка, просто ще се отвори още едно поле за "туних".
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        ... приемат на въоръжение в техните си КАТ-ове, комплекси за РЕБ?..
        Защото толкова си може полицията по целия свят. Мисли лентяйски и късогледо. База данни от телефонните разговори, за да търси после. Блокировка в колите предварително, за да спира когото си иска по желание. Чел съм идеи и за отдалечена блокировка на оръжие - аз съм ги отхвърлил като малоумни, но някой им е дал бюджет.

В тяхно оправдание, никой не се ражда с идеите как да използва смислено новите възможности, които развитието на света предлага. Те идват бавно и само в умните глави.

А РЕБ-а да го пробват на старата ми Лада. Както и уиндоус-а.

Коментар

РЕБ значи радиоелектронна борба, и включва какво ли не. Другата честа абревиатура е РЕП, което е част от РЕБ, значи радиоелектронно противодействие, и също е огромен комплекс от мероприятия и методи.

Именно. Като ще се цапаме да правим изобщо нещо, по-добре от началото да тръгнем в перспективна посока, а не да се утрепем от работа и харчене, и по средата да започваме наново.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
          X