Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидромотор-дайте идея?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ще трябва да му направиш противотежест гаранция... Щот наистина батерията го е държала да не направи "падни за десет!"
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Високоповдигач ...
      Абе, хобаджийски истории. Ще вдигне, па ще изтърве, па после само за адвокати ще ти отидат 100 пъти по 2 000 ...
      Тия заводи бяха съседни. Обади се на тоя Данчо - 0888-86-98-84, той верно е от мотокарния, и поговори с него. Човека е на години и цял живот е фирмен сервиз на завода. Каквото може да се знае - знае го.

Коментар

Прави сте. И аз малко не му разбирам геометрията.3,30 височина основа 1х0.80 дори 500 кг да вдигне на тая височина ако духне вятър драйвъра ще се изпусне
        Ще взема да му купя една малка стрела и без това не ми трябва голяма височина Ето такава

И ще мина без противотежест и адвокати.
        Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Нищо не купувай, обади се на оня човек.
          Винаги можеш да преместиш крайните изключватели и да спираш вилицата и на една педя над земята, не това ти е проблема.

Коментар

Още търси ли се хидромотор?Мога ти предложе тва онова! Имам помпи и разпределители.

Коментар

До: Хидромотор-дайте идея?

АЗ БИХ НАПРАВИЛ ЕДИН МОЩЕН ИЗПРАВИТЕЛ И ПРИ УСЛОВИЕ,ЧЕ ЩЕ РАБОТИ САМО НА ЗАКРИТО ЩЕ МУ БОЦНА ЕДНА 2-3 МЕТРОВА МАЧТА,ПОДХОДЯЩ КАБЕЛ И МАЛКО ФАНТАЗИЯ...СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ.

Коментар

До: Хидромотор-дайте идея?

темата е доста стара,онзи ден говорих с колегата за една част и случайно го питах за машинката,приспособил я е с двигател и си върви без проблеми.

Коментар

От: Хидромотор-дайте идея?

Вярно, темата е на 10 лазарника, но е актуална и сега, поне за мен.....

Та ако някой знае въпросният бивш електрокар, сега с каква мощност мотор е задвижван и какъв е хидромотора об/кс?
                  Благодаря
                  Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

От: Хидромотор-дайте идея?

търся хидромотор, ще върти една помпа за вода. Малко по голяма от вида.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X