Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на Crankshaft сензор в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на Crankshaft сензор в Пловдив

Здравейте

Някои може ли да ми препоръча, човек които може да ми смени този сензор на място в Пловдив. Колата е Xsara Picasso 1.6 HDI.
    Препдпочитам смяната да стане на място, защото колята не пали и няма как да я закарам на собствен ход до сервиз...

Развесели ме сутринта .
    Едва ли ще намериш читав майстор да лежи на паркинга в студ и влага за твоето удобство.
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Glow
      Glow коментира
      Редактиране на коментар
      novatech - Диагнозата я постави ODBII Bluetooth donngula които имам. Дава грешка P0335 - Crankshaft position sensor. И колата не пали...

• novatech
      novatech коментира
      Редактиране на коментар
      Значи като махнеш донгъла , сваляш предна дясна гума , сваляш подкалника , взимаш вложка 8 или 10 /има ги с двата варианта/ и развиваш датчика. Внимаваш да не остържеш мишената от която чете и си ти. Ама ако се наложи да сваляш шайбата на коляновия вал... там май бяха с вложка 13.
      Междувременно , в зависимост от състоянието на настилката на паркинга можеш да казваш и грух-грух.

• td120
      td120 коментира
      Редактиране на коментар
      Glow,

https://www.youtube.com/watch?v=QbSYx3S_n6A

И без сваляне на шайбата става, малко е по-пипкаво наместването му.

Тая грешка може да е от прекъснат , изгнил кабел на датчика.
    От намокрена, зацапана букса. От изгнил пин на ЕКУ. Или още 2 - 3 други неща.

Колата за без пари може да я дръпнеш с въже или да вземеш репатрак за около 60 - 80 лв.
    и да знаеш - читавите майстори са заети до Февруари.
    Ако не намериш никой - има един читав до Каспелата, ама дали ще те вземе е друг разговор.

Коментар

И моята е с 1.6 ХДИ и миналата година ми сменяха тоя датчик. Може и да ми е грешен спомена,но все си мисля,че сваляха шайбата на КВ.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Някой дето е сменял такъв сензор на 1.6 hdi може ли да препоръча някаква марка, че гледах един клип дето един смени сензора с такъв на БОШ нищо не се получи 😉

Коментар

Ако проблемът не е в датчика, замяната му с нов, на НЕЗАВИСИМО КОЙ ПРОИЗВОДИТЕЛ води до "нищо не се получи"...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

При въртене на стартер, има ли сигнал за обороти в компа на мотора?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X