Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предупреждение - опасни авточасти!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предупреждение - опасни авточасти!

Преди малко повече от две години се спука горивния маркуч на бензина към рейката.
    Смених го с Multi Fuel GATES Auto Master TM
    номер по ГЕЙТС - FL8X15

Това нещо две години по-късно се оказа разпаднало се и окъпа двигателя с бензин. Добре, че беше сутринта на студен двигател.
    Имайте предвид - или е масово менте, или просто е боклук.
    На снимката - там няма никакво напрежение, само налягането от 3.5 бара на бензина, не е огънат или усукан маркуча..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c5c6f27a-dc4a-4d81-9d36-d953f5c76c12.jpeg
Прегледи:339
Размер:238.5 КБ
ID:6970706
    Прикачени файлове

Ти пък откри топлата вода. От 10 години и повече у нас не можеш да намериш горивен маркуч да изкара повече от 6 месеца. Без значение на марката - Континентал , Гейтс. Едно време имаше Пирели със зелена ивица - той караше. Имам съмнение че нашия бензин не е точно бензин , ама...
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Никога не съм имал личен автомобил на нафта
      Галопер 3.0 бензин . По съвет на майстора , подменихме напукан маркуч, който го напраивиха по размер и за сега няма проблеми

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Къде и как го правиха? Доколкото разбирам трябва да е от някаква хидравлика? ако си сваля тръбите, че моите маркучи заводски са кербовани за тръбите, и ги занеса някъде да ми направят маркучи по размер, и да ги кербоват там...

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Моите са с резба и ги правиха едни , дето правят хидравлични маркучи .

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
    Ти пък откри топлата вода. От 10 години и повече у нас не можеш да намериш горивен маркуч да изкара повече от 6 месеца. Без значение на марката - Континентал , Гейтс. Едно време имаше Пирели със зелена ивица - той караше. Имам съмнение че нашия бензин не е точно бензин , ама...
    А това дали си струва?
    https://markuchite.com/markuchi-za-g...vni-goriva-fub

Или по-добре нещо като:
    https://race-shop.bg/markuchi-za-gor...a-an6-8mm.html

Второто като тефлон повече вдъхва доверие, ама първото има име а второто си е безименно?
    Кое бихте избрали?

Коментар

Само маркучите да бяха менте... Пазарът е залят с ментерливи авточасти.

А на въпроса за двата вида маркучи. Тоя с оплетка има дребен недостатък - не може да се види че е тръгнал да се напуква или прокъсва. Това се разбира чак когато протече.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Лека-полека където текне нещо по техниката и колите преминавам на силиконови, цената е силно неприятна примерно х3-х4 на цената на обикновеният, ама досега нищо не е потекло.
        Последно на колата смених на хидравличната помпа смукателният маркуч със син силиконов-и там държи.
        Старият беше точно гейтс и се беше вкаменил отвратително и съответно сцепил.
        За оринги също гледай да са витонови(fpm, fkm)...

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
          Лека-полека където текне нещо по техниката и колите преминавам на силиконови, цената е силно неприятна примерно х3-х4 на цената на обикновеният, ама досега нищо не е потекло.
          Последно на колата смених на хидравличната помпа смукателният маркуч със син силиконов-и там държи.
          Старият беше точно гейтс и се беше вкаменил отвратително и съответно сцепил.
          За оринги също гледай да са витонови(fpm, fkm)...
          Дай линк къде има силиконови?

Коментар

• Никола
            Никола коментира
            Редактиране на коментар
            Аз ги купувам от магазин в Русе, но из нета има десетки варианти дбк димитров е може би най-големият, русенският се казва "колорит" мисля, че пращат с куриер, ако им се обадиш.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X