Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удължаване на волана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Удължаване на волана

Здравейте на всички. Имам проблем с настройката на оптималната позиция зад волана. Проблема, е че волана ми е твърде далеч. Ако можете да помогмете със съвет или знания за това къде се продават автокитове ще съм ви благодарен.
    За да е перфектно всичко волана трябва да е по-към мен с около 4-5см.

До: Удължаване на волана

не е ли по-добре да мръднеш седалката, или по-сиромашки тунинг, с възглавница. така няма да има нужда някой да хвърля боб каква ти е колата
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

От къде си?
      Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от vas_power Преглед на мнение
        Здравейте на всички. Имам проблем с настройката на оптималната позиция зад волана. Проблема, е че волана ми е твърде далеч. Ако можете да помогмете със съвет или знания за това къде се продават автокитове ще съм ви благодарен.
        За да е перфектно всичко волана трябва да е по-към мен с около 4-5см.
        Какъв автомобил е това?Дай повече инфо.При някой автомобили волана освен, че се движи нагоре-надолу,може и да се издърпва към водача.

Надявам се си проверил дали има такава опция?

Коментар

Автомобила е Toyota Avensis от 2001 г. и няма опция "телескопичен волан" само чупещ се. Признавам, че беше тъпо да не казвам какво е возилото, обаче се притесних че тук е само OFF-ROAD форум. В крайна сметка искам и Вашето мнение, защото поне от това което съм прочел тук си правя извода, че за някой хора във форума нама тайни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X