Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сарач в София???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сарач в София???

Взех си една брадвичка да се намира из багажника за зор заман, ама ми се иска да я сложа в един калъф. Хем острието да не се захабява, хем да е малко по-безопасна.
    Питах 1 тук в квартала, ама той бил правил само каишки за кучета. Отивам при един, дето от много време прави кобури и др. подобни в района на пл. Ручей, той пък вика "Няма проблем. Мога да направя от хубава кожа за 1 ден - 50-60 лв"
    А стига бе!!!! Все пак това са 2 парчета кожа с проста форма и 2-3 тегела на машината.
    Тоя ще да ме е видял, че слизам от джипка и ми е скроил цената съответно (Нали си говорехме в друга тема за разходите, произтичащи от джипките ... )
    Да де, ама на брадвичка за 12-15 лв да сложа калъф за 50-60 малко нещо ми иде като "цял вол за курбан" ...

Някой може ли да даде координати на сарач, който да свърши работа за някаква по-прилична сума? Пък аз няма да ходя с джипа, а ще пратя дядото с някои по-стари дрешки ...
    Ние не сме неутрални!

Тези дето претапицират мебели дали не могат също да ти свъшат работа?

Коментар

колега, да си беше взел Фискарс или Сандвик - за 70-ина лв - истинска брадва и даже с калъф!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо е прав. фискарса е страхотен инструмент, с калъф, който може да се сложи и на колана.
        Поздрави
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
          колега, да си беше взел Фискарс или Сандвик - за 70-ина лв - истинска брадва и даже с калъф!
          Гледах и се чудих на Фискарс в Бриколаж, ама нещо не ме изкефи особено. Изложеният екземпляр (1 кг, с по-късата дръжка) беше с нащърбено острие, а пък калъфът му беше от твърдичка пластмаса, в която брадвата се задържа само от едно зъбче, което не ми се стори много солидно.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Бай Георги /с кобурите/ не е никак евтин, защото е задръстен от работа..
            Може да идеш в Бистрица - до фурната да потърсиш бай Кольо, който прави седлата и помощника му Орлин.
            Бай Кольо е най-добрия майстор на седла в България, направо уникат, а и като човек е готин, ако пратиш пенсионер при него не вярвам да те одере, но може да те забави ден два, при него стоят на опашка банкери и милионери!
            Третия вариант е хващаш една яка губерка, разкрояваш,на менгемето и боц оттук, боц оттам, после ръба го минаваш на шмиргел и на китайска брадва повече не и трябва!
            Ти си знаеш!

Коментар

в Бриколажа е ма-аалко по-скъпо отколкото в специализираните магазини...
              мисля, че при вносителя на STIHL имаше и брадви...

външния вид понякога лъже...
              баща ми има едно градинско трионче GARDENA - гледаш го малко, смотано, криво... обаче с него за 2 минути отрязваш фи10см клон
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, умираш да се радваш на хитри джунджурии за малко пари!

Истинската брадва, независимо от размера е РЪЧНО КОВАНА !
                Винаги изглежда като от "направи си сам", но прави чудеса!
                Аз имам оригинална пожарникарска киркобрадвичка - ръчно кована /не е скъпа /, с това чудо прокарах просека през гора дълга 80 метра, широка 5 метра, точно за 3 часа, защото дърветата бяха скъсали жиците на тока и енергото отказа да ги върже докато не се изсече гората.
                Даже не съм я точил след това, отидох на лов и трябваше да разфасоваме глиган около 130 кг. познай с какво, едвам си я прибрах от дъртите касапи!
                Който е мераклия да си купи - на площада на Бистрица, буса с военните стоки, 15 лева с кожен калъф!

Коментар

От: Сарач в София???

Имате ли идея как да намеря Орлин ,седларя?
                  Тел за връзка или някои негов познат?
                  Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X