Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аудио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аудио

Здравейте, имам един въпрос.Значи на Сд-то на колата пише, че може да кара 4х50 колонки,я някой да ме светне по-подробно какво значи това.Смисъл ватове ли са това или какво, защото като гледам колонки по магазините пише 260,300 вата. И ми препоръчайте някакви добри колони.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

До: Аудио

Примерно ето това каква работа върши

http://www.dekom.bg/?page=product_de...nstanceID=2480
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Супер работа върши. Гледаш диаметъра който можеш да сложиш... и отиваш и си харесваш нещо. Тия с Ватовете... зарежи ги. Това е максималка мощност. Често минавам през Технополис, и си говоря с пичовете на Аудиото. Много хвалят Херц(Hertz), малки, но убиииииствен звук. Почти винаги свирят Те, като отида в ТП.

Eто тук малко инфо за цени и модели.

Успех.

Коментар

Някой по-компетентен, ще се изкаже от мен, но
        тия 4х50W са мощността на говорителя, 99% от ширпотребата упоменават МАКСИМАЛНАТА мощност, която може да достигне говорителя, но за определено време, по-интересна е Номиналната мощност, която обикновено е по-малката стойност и е реалната.

Масовият тип говорители за автомобил са 2 или 3 лентови, т.е. опитват се да вкарат ниски, средни и високи в едно тяло, и естествено не се получава

Добрите говорители са обикновено комплект - среди и високи или само среди, като допълнително се закупуват ниски и високи.
        Per aspera ad astra.

Коментар

Аха мерси пичове,Херц попринцип къде се произвеждат, в Китай ли,и ако ги има в технополис трябва да отида да проверя.Стара Загора е доста голям град, дано в Технополис има повечето им модели.
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

http://www.aval-bg.com/catalog/displ...ubstyle_id=244

Примерно харесал съм си ето тези,ще станат и на Аудито. Това какво точно представлява,примерно Басс и музика в едно ли?
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X