Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоделно ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самоделно ремарке

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Не знам как е на пътя, но определено е красиво и по нищо не прилича на самоделка. Поздравления.
    Добре де защо думата "самоделка" се тълкъва като нещо грозно,не-надежно или не знам точната дума.
    Това че хора като нас,имат желание,познание и малко примитивни условия,който компенсираме с професионализъм, не значи че не можем да сътворим изделие с качества, не по лоши от произведено в голям модерен завод.
    Моля моля!Не подценявайте хората който правят от нищото!

Коментар

Не го подценявям, а НАПРОТИВ, заслужава само поздравления. Изработено е перфектно.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Изглежда много добре.Браво
        sigpic
        Land rover lightweight-series 3
        Range Rover V8
        Range Rover Classic Vouge SE V8
        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Здравейте!
          Благодаря за похвалите!
          За тези, които смятат, че ремаркето е прекалено усилено ще предложа следващата снимка. Все пак трябва да се съчетава полезното с приятното. Ако някой иска да му направя ремарке за някакви нужди да ми се обади за да не нарушаваме правилата на форума.
          Тел:0878110730
          Росен Спасов
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от sobax; 25-03-09, 19:30.
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

sobax това ремарке въобще не изглежда ръчно направено. Таша....те дето се продават в практикер (дано не е проблем марката) на нищо не мясат пред него.Твоето ремарке имам чувството ,че може да кара поне 500кг. Доста професионално ицпълнение, много добра конструкция.

Коментар

Евала,баце....много добре си се справил На мен ми трябва само за Атв,надявам се. В понеделник отивам до КАТ,проверявам как седи въпроса с регистрацията и запрятам ръкави с авера.Той се занимава с железа постоянно и смятам,че ще го направим Неми се дават сума ти пари да си купувам магазинско за Атв-то. Абе щесе пробваме и това е. Лек ден на всички и сполуки в начинанията
              Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

Колеги, като ходите на Технотест пишете какви са резултатите. Много хора се вълнуват от този въпрос. Чух, че рематкетата ги спирали. Трябвало да са точно копие на модел на сертифициран производител.

Коментар

Единствената грешка беше,че лапата за закачване е за по малък товар.Поради наше незнание взехме такава,а на лапата трябва да има знак "X".Това показвало,че е предвидена за по-голям товар.Та колеги,внимавайте.
                  А ремаркето и други функции!

Коментар

От: Самоделно ремарке

sobax,понеже спомена че си минал по пътя на рег. през техно тест,има ли някакъв начин да споделиш на какви технически изисквания трябва да отговаря едно самоделно ремарке,за да се сдобие с рег.номер !Евентуално размери на горната и долната рамка ако имаш !

п.п Отлична работа !
                    Последно редактирано от Roninn; 30-03-13, 20:29.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Информацията ми не е актуална. До колкото дочувам правилата са се изменили. Мен също ме интересува актуална информация по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                        Информацията ми не е актуална. До колкото дочувам правилата са се изменили. Мен също ме интересува актуална информация по въпроса.
                        Краткият отговор:
                        Няма начин да се регистрира подобно творение!
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Защо,може и дълго ?
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Трябва да си лицензиран производител на ремаркета. Трябва да произвеждаш съгласно един куп наредби и евродирективи. След което трябва да получиш и одобрение от Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация (ИААА). Това на две на три.
                            Поздрави.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Здравейте, с ремаркетата не става ли както с автомобилите, купуваш си регистрация и готово... Сарказма в колегата полицай Стоян Буюклиев провокира в мен желанието дори да мисля за варианти на внос на регистрации от чужбина... ти бива бива полицейски инат ама чак толкова... хората в Европа си произвеждат и регистрират и карат автомобили, хеликоптери, самолети, каравани, кемпери, ремаркета и подводници а ние в БГ понеже сме роби на този и онзи в КАТ/Технотест едно ремарке не може да ЛЕГАЛИЗИРАМЕ... утре умниците в КАТ ще ми кажат и , че със сменен амортисьор не мога да мина годишен преглед сигурно...аман
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Доколкото съм запознат в момента освен технотест трябва да се занимаваш и с Декра където сумите също са солидни
                                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X