Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да оборудвам за караванкъмпинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да оборудвам за караванкъмпинг

Колеги,имам за задача да оборудвам зона за караванкампинг,моля за съдействие за:
    на какво разтояние трябва да има табла за ток,какъв е стандарта за включване.
    на какво разтояние трябва да има тръбопровод,захранване и отходен/стандарти ако има такива
    и не на последно място:
    Какво пропускам

Благодаря за помощта в аванс
    Последно редактирано от Ico_Ns; 31-01-09, 18:11.
    Око за око и светът ще ослепее

До: Как да оборудвам за караванкъмпинг

явно това не е сред най посещаваните теми

Коментар

Е, какво очакваш? Някой да ти напише домашното? При това бързо?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Е, какво очакваш? Някой да ти напише домашното? При това бързо?
        би било добре нали

Коментар

Обиколи най-посещаваните къмпинги например в Гърция като най-близко място с такива и готово

Къде ще бъде къмпинга ?
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            Обиколи най-посещаваните къмпинги например в Гърция като най-близко място с такива и готово

Къде ще бъде къмпинга ?
            Иракли ,Е то ако ще е на всяка цена ще наема проектантска къща ,ама нали после ще се отрази на Теб на Вуте на 3ти на 5ти,аз ще го правя без да ми се плаща за това .

Коментар

Не ти завиждам на задачката..... аз от 4 месеца се боря за разрешение за строителство на жилищна сграда /къща/ и съм изчел необозримо количество информация ........

Започваш естествено със Закона за устройство на териториите. Влез в сайта на МРРБ и дай на търсачката къмпинг. Дано поизплюе това онова. Ама освен това не забравяй местните водоснабдителни и енергоснабдителни дружества /монополи , мам.....а им/и община .

Не става много ясно какво точно искаш - само идеи как да е по удобно и атрактивно за хората или .....
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

само идеи как да е по удобно и атрактивно за хората или .....
                Да само това,останалата бюрукращина казаха/собствениците/ че имат документи за временни обекти или нещо такова
                Последно редактирано от Yaro; 15-02-09, 13:47.

Коментар

Не, че някога съм проектирал такова нещо, но ако аз съм къмпингуващ бих искал да имам удобен достъп до караваната, т.е. да има обособени пътеки, а не да се спъвам из покъщнината на комшиите. После бих искал да имам достатъчно място да си паркирам джипа до караваната или да има отделен паркинг само за къмпингуващите, не да се чудя като изляза до магазина дали ще мога да паркирам в радиус от 1 км. Не на последно място-зона за събиране на отпадъците, където вятърът и кучетата няма да ги разнасят навсякъде..... Защото е гнусно да отидеш на плаж и къмпингуващите от караваните и палатките на първа линия да са си струпали на камара боклука около кошчетата на плажа. Баня и тоалетни-да са в обособен район с достъп само от къмпингуващите, като смятам, че е задължително да има човек, който да се грижи за хигиената там. Дали ще се събира такса за всяко посещение или ще влиза в общата такса собственикът ще си прецени, но аз лично намирам за дразнещо да си нося стотинки всеки път като ходя до тоалетната...
                  П.П. Щях да забравя-не е зле да има и перално помещение и място, където да се суши прането, а не да виси по фортселтите и разни импровизирани простори.
                  Последно редактирано от kuzdov; 01-02-09, 12:51.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                    ....и не на последно място:
                    Какво пропускам

Малка и мръсна олдскул шкембеджийница
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Колегите по-нагоре ти казаха: отиваш в Гърция, гледаш, снимаш, проектираш. Но за да го узакониш този проект е съвсем друга работа. Не си представям, как ще стане без намесата на архитект и конструктор. Питай в общината какви са им изискванията.
                      П.С. Аз ходех на Иракли до преди десетина години. Вече не бих си и помислил да стъпя. Гърция ми е по-близо и по-ефтино, а за условията да не говорим. (отделни топла и студена вода,може и само студена, канал с пречиствателна станция,
                      220 Волта плюс генератор, газ,сателит и каквото още се сетиш). Много имаме да се учим и наваксваме!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Колегите по-нагоре ти казаха: отиваш в Гърция, гледаш, снимаш, проектираш. Но за да го узакониш този проект е съвсем друга работа. Не си представям, как ще стане без намесата на архитект и конструктор. Питай в общината какви са им изискванията.
                        П.С. Аз ходех на Иракли до преди десетина години. Вече не бих си и помислил да стъпя. Гърция ми е по-близо и по-ефтино, а за условията да не говорим. (отделни топла и студена вода,може и само студена, канал с пречиствателна станция,
                        220 Волта плюс генератор, газ,сателит и каквото още се сетиш). Много имаме да се учим и наваксваме!
                        каква е цента на ваучер за 10 дневен престой със сигурност не говорим за 10 или 15 евро на нощ а за човек който от 10 год не е идвал се изразяваш много смело за скъпо
                        но да що пък да го правя за без пари те тъй или иначе че дойдат от туриста,горко му
                        Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                          каква е цента на ваучер за 10 дневен престой със сигурност не говорим за 10 или 15 евро на нощ а за човек който от 10 год не е идвал се изразяваш много смело за скъпо
                          но да що пък да го правя за без пари те тъй или иначе че дойдат от туриста,горко му
                          Благодаря
                          Няма ваучер. С хората се познаваме. 40 евро през сезона, след 1 Септември(тогава ходя) 30 евро. За място. Можем и 20 човека да се набутаме, ама не го правим.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                            Малка и мръсна олдскул шкембеджийница
                            ,би било ОК ама лято,карантия нещо не ще да се съгласят от ДВСК,РИОКОЗ и още по мако за мръсна

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Няма ваучер. С хората се познаваме. 40 евро през сезона, след 1 Септември(тогава ходя) 30 евро. За място. Можем и 20 човека да се набутаме, ама не го правим.
                              да де тя позицията за кемпа е 1 ти ако искаш сватба си прави
                              Последно редактирано от Ico_Ns; 01-02-09, 17:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X