Обява

Свий

Няма добавени обяви.

5 пъти по-икономичен елдвигател

Свий

X
- 

До: 5 пъти по-икономичен елдвигател

Айде пак...
Като излезе на пазара, и ми дадат да пробвам, ще си купя.
Мога да те затрупам поне със стотина подобни проекта. И на всичките общото е че продават планове за направа, вместо реален продукт.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 - 

Мда, като бачках в една научно-експериментална лаборатория към ВМЕИ през 1989г. бях свидетел на изпитанията на първия в света ел.двигател достигнал 1 000 000 оборота. Управляващата електроника беше в пъти по-голяма от самия двигател. И това е, пробваха го, разви необходимите обороти и така си и остана като паметник.
В същото време, основната дейност на т.нар. "лаборатория" беше закупуване на единични бройки хирургически и зъботехнически апарати на фирмата "Ескулап" и изработване на български аналози на същите, ама под марката "Хелко"
.

Коментар
 - 

А ясно ли беше за какво в крайна сметка е използваем такъв двигател? Вероятно някакво специално предназначение?Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнениеМда, като бачках в една научно-експериментална лаборатория към ВМЕИ през 1989г. бях свидетел на изпитанията на първия в света ел.двигател достигнал 1 000 000 оборота. Управляващата електроника беше в пъти по-голяма от самия двигател. И това е, пробваха го, разви необходимите обороти и така си и остана като паметник.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
 - 

Споменаваха тогава нещо за жироскопи, ама отдавнв беше.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА ясно ли беше за какво в крайна сметка е използваем такъв двигател? Вероятно някакво специално предназначение?
Иначе експеримента си беше заради самия експеримент....ТНТМ, нали знаеш
.

Коментар
 - 

Ми, дай и ние да участваме. Да надуваме....Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение... а около енергината ефективност се оформя нов пазарен балон.
Падат парички. Който се хванал - хванал.
Едни даже продаваха агрегати с висока мощност, на 5 цифрена цена.
Само един да продадеме, и те ти ги лъскавите джипки.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
 - 

Айде стига бе. Пет пъти по-ефективен? Нормалното КПД на ел двигател в зависимост от мощността е от 50% (5 Вата) до над90% (над 5000 Вата) и нагоре!
Е как си ги представяте 5 пъти над 50% ....=250% Малеееее.
Коментар
 - 

Бе к'во ти пука?!? Нали парички ще падат? Това е днешната максима!Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМизерия. Предпочитам да правя неща, които работят.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
 - 

Ами Пука ми. От какво искаш да е чиста България?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеБе к'во ти пука?!? Нали парички ще падат? Това е днешната максима!
Аз искам да е чиста от катили,печалбари,и......други използувачи.
А бормашините, освен за пробиване на дупки, май за друго не стават.
Коментар
 - 

Пичове, к'во се връзвате бе?! Нахилете се малко! Майтапя се.
Просто на власт са тия, с такова мислене. Поголовно и навсякъде. И те са най-великите. Другите (разбирайте, аз и вие), сме длъжни да бачкаме, да им пълним гушите, и да си траем. Това е реалността, за съжаление.
А всичко отдолу е кухо. Това всеки човек с малко акъл в главата си, вече може да го види. Преди беше малко по-трудно, но не и невъзможно.
Тъпото е че още си правят илюзии че може да се продължава по същия начин. Искрено се надявам да не са прави.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар