H2 на Hydrogen (електронна система за обработка и икономия на гориво)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
H2 на Hydrogen - някой да е пробвал?
Свий
X
-
това е лъжа! Аз го знам от 10 години, че го има на пазара! Никога несъм срещал някой на който да е оказало някво влиание! Се пак цената му беше смешна и ако наистина прави нещата каквито се съобщават в рекламите ще го слагат сериино, в противен случай някой иска да хване рибката... и който е по-глупавичък ще хваща разбира се! За всеки влак си има пътници!
АБе тва е нещо като чип тунинга, който "увеличава мощността два пъти и намаля разхода 5 пъти" Те тия инженерите дет в заводите мислат с години софтоерите на комповете ядът доматите с колците!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Незнам за какво то4но става дума, но ба6та ми ина волво след като бе6е при некаф такав маистор преинсталира софтуера и сега върви доста пове4е оба4е разхода на гориво се овели4и също. Вапросниа софтуер струва6е кам 1000лв може и малко пове4е да е оба4е според нас си заслужава.I got 5 on it
Коментар
-
Хубаво, ама аз съм служил на турското направление и хич не знам гръцки ...
Мъжки, верно редиш гяволъко, ама преди десет века едни братя са намислили едни букви за едни звуци. В нашия край използваме цифрите повече за числа. Напрегни се малко, а?
Коментар
-
Било ел с-ма за орработка и икономисване - не използвало магнитни полета
предизвиква почти съвършеното изгаряне , намалява разхода 15-35% , увеличава мощността 5-7%
почиства двигателя и му помага да работи по-свободно
не е само за автомобили и техните двигатели, а изобщо на двигатели на лодки, мотори и тн
хората си го слагат по джипките и сподилят впечатленията си
Коментар
-
)) Значи писачите на рекламата са чели поне учебника за 10-ти клас по физика
А то ефектите на Щарк и Зееман се наблюдават в подобни структури, ама нищо наоколо не би останало живо.
Не е магнитно, до тук добре. А казват ли кво е? Щото иначе Една жена ми го каза на опашката, Бе ного бехме фиркани бе началник, раздуваше там един ... Градът на мечтите)
Коментар
-
Първоначално публикуван от СофианиткаБило ел с-ма за орработка и икономисване - не използвало магнитни полета
предизвиква почти съвършеното изгаряне , намалява разхода 15-35% , увеличава мощността 5-7%
почиства двигателя и му помага да работи по-свободно
не е само за автомобили и техните двигатели, а изобщо на двигатели на лодки, мотори и тн
хората си го слагат по джипките и сподилят впечатленията си
такива глупости рядко някой е толкова нагъл че да пише. 35% намаляване на разхода може да се получи само ако си стоиш в къщи и колата в гаража. "почиства двигателя и му помага да работи по-свободно " и го черпи едно кафенце като започнат да му падат оборотите да не заспиегати тъпотийте.
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар