Обява

Свий
Няма добавени обяви.

H2 на Hydrogen - някой да е пробвал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• H2 на Hydrogen - някой да е пробвал?

H2 на Hydrogen (електронна система за обработка и икономия на гориво)

на мен определено не ми е хремвало....
    какво всъщност е това?

Коментар

ел. система, която не използва магнитни полета и за която се твърди, че води до съвършеното изгаряне , освен останалите добрини намалява разхода с 15 до 35 %

Коментар

Може да го намалява,но на цената на какво? Сигурно ще има и недостатъци
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

това е лъжа! Аз го знам от 10 години, че го има на пазара! Никога несъм срещал някой на който да е оказало някво влиание! Се пак цената му беше смешна и ако наистина прави нещата каквито се съобщават в рекламите ще го слагат сериино, в противен случай някой иска да хване рибката... и който е по-глупавичък ще хваща разбира се! За всеки влак си има пътници!
          АБе тва е нещо като чип тунинга, който "увеличава мощността два пъти и намаля разхода 5 пъти" Те тия инженерите дет в заводите мислат с години софтоерите на комповете ядът доматите с колците!
          4ао
          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

хе хе

Това е нещо като онова руското чудо - сипваш го в мотора и ти икономисва основен ремонт и др. идиотщини

Коментар

не го сипваш никъде а се монтира

Коментар

Я дай линк да видим за какво става дума.

Коментар

Незнам за какво то4но става дума, но ба6та ми ина волво след като бе6е при некаф такав маистор преинсталира софтуера и сега върви доста пове4е оба4е разхода на гориво се овели4и също. Вапросниа софтуер струва6е кам 1000лв може и малко пове4е да е оба4е според нас си заслужава.
                  I got 5 on it

Коментар

[/quote]

а линка ето го http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3119.html

Коментар

Хубаво, ама аз съм служил на турското направление и хич не знам гръцки ...
                      Мъжки, верно редиш гяволъко, ама преди десет века едни братя са намислили едни букви за едни звуци. В нашия край използваме цифрите повече за числа. Напрегни се малко, а?

Коментар

Било ел с-ма за орработка и икономисване - не използвало магнитни полета
                        предизвиква почти съвършеното изгаряне , намалява разхода 15-35% , увеличава мощността 5-7%

почиства двигателя и му помага да работи по-свободно

не е само за автомобили и техните двигатели, а изобщо на двигатели на лодки, мотори и тн

хората си го слагат по джипките и сподилят впечатленията си

Коментар

абе това го рекламираха преди 10 години и повече... глупост пълна! На някъв магнитен принцип е ... лъжат хората за пари както винаги...
                          4ао
                          Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

)) Значи писачите на рекламата са чели поне учебника за 10-ти клас по физика А то ефектите на Щарк и Зееман се наблюдават в подобни структури, ама нищо наоколо не би останало живо.
                            Не е магнитно, до тук добре. А казват ли кво е? Щото иначе Една жена ми го каза на опашката, Бе ного бехме фиркани бе началник, раздуваше там един ... Градът на мечтите)

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка
                              Било ел с-ма за орработка и икономисване - не използвало магнитни полета
                              предизвиква почти съвършеното изгаряне , намалява разхода 15-35% , увеличава мощността 5-7%

почиства двигателя и му помага да работи по-свободно

не е само за автомобили и техните двигатели, а изобщо на двигатели на лодки, мотори и тн

хората си го слагат по джипките и сподилят впечатленията си
                              Боже боже колко мъка има по тоя свят
                              такива глупости рядко някой е толкова нагъл че да пише. 35% намаляване на разхода може да се получи само ако си стоиш в къщи и колата в гаража. "почиства двигателя и му помага да работи по-свободно " и го черпи едно кафенце като започнат да му падат оборотите да не заспи егати тъпотийте.
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X