Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически консултации за аудио, мултимедия и друга електроника

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Технически консултации за аудио, мултимедия и друга електроника

Напоследък зачестиха въпросите за музика, мултимедия, навигация и друга автомобилна електроника. Затова и пуснах тази тема. Тук ще се опитам да отговарям на вашите въпроси и да дискутираме евентуални проекти. Ще ви запознавам и с възможностите и наличностите на внасяната от мен електроника.
    Ще се радвам ако мога да ви бъда полезен със съвет или идея!

До: Технически консултации за аудио, мултимедия и друга електроника

Дай идея за камера за обратно виждане с вграден софтуер при движение на заден ход, защото повечето автомобили, които имат фабрично поставени на екрана чертаят проекция на автомобила, като се движи накъде ще отиде и също съм виждал да измерват разстояние до предмети/това го видях на автобус/.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Камерата и модула който чертае проекцията на маршрута са две отделни неща. Камерата е лесна - има ги бол. Модула обаче е най-вероятно заводски програмиран с конкретните маневрени параметри на автомобила. Може да има и самоубучаеми модули, но аз лично не съм виждал, пък и цената им вероятно е като за бели хора.

Коментар

Понеже спомена проекти, да споделя една моя идея, която ми дойде на акъла понеже има много мухльовци дето се правят на мъже и карат грозно и нахално.

Та значи монтират се 2 камери една отпред и една отзад с някакви флашки към тях, вероятно платка и софтуерче (чувак съм че имало такиви възможности). Записват си те и при напълване на флашката трият и почват от начало Като те хакне някой от пред и отзад датчик им забранява изтриването. Така много лесно може да се докаже пред застрахователи и полиция кой на кого е взел предимството и т.н.

Ако има как да се направи веднага ще си сложа на двете коли, разбира се ако е в разумен ценови диапазон.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Така много лесно може да се докаже пред застрахователи и полиция кой на кого е взел предимството и т.н.
          Пред застрахователи може и да свърши някаква работа, обаче полицаите не ги обичат. А не ги обичат по простата причина че с такова рано или късно ще заснемеш някоя полицейска/катаджийска издънка/грубо нарушение.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Пред застрахователи може и да свърши някаква работа, обаче полицаите не ги обичат. А не ги обичат по простата причина че с такова рано или късно ще заснемеш някоя полицейска/катаджийска издънка/грубо нарушение.
            ами да не правят издънки... за това плащам данъци
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мисълта ми беше че така са си направили законите че тия записи не важат никъде.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами имам такава камера. Работи с две батерии по 1,5 волта и записва на SD карта. Дължината на записа зависи от капацитета на картата и от качеството на картината. Освен това е водоустойчива, така че може да с монтира и отвън. Цена 80 лв.
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Напоследък зачестиха въпросите за музика, мултимедия, навигация и друга автомобилна електроника. Затова и пуснах тази тема. Тук ще се опитам да отговарям на вашите въпроси и да дискутираме евентуални проекти. Ще ви запознавам и с възможностите и наличностите на внасяната от мен електроника.
                  Ще се радвам ако мога да ви бъда полезен със съвет или идея!
                  Кажи кой ти е сайта /ако имаш/, да видим каква е електрониката!
                  Извинявам се, но не се познаваме всички, особено ние от провинцията!
                  Благодаря!
                  Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Моята идея е за някаква електроника която да форматира флаша при запълване и да започва нов запис. Просто като идея. От компютри разбирам доста - но само като потребител. Хардуера и програмирането не са моята сила.
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                      Кажи кой ти е сайта /ако имаш/, да видим каква е електрониката!
                      Извинявам се, но не се познаваме всички, особено ние от провинцията!
                      Благодаря!
                      Ами по принцип електрониката която внасям е специализирана за монтажници на такава. Предимно модули и интерфейси за различни неща. Повече информация тук: www.dietz.biz и тук: www.maxxline.de Не се плашете от цените посочени там. Други са!
                      Поради това че работя в тази сфера обаче, мога да съм полезен и с консултация или намиране на всякаква аудио-визуална авто техника.

Коментар

Ти си първия, който пише да не се плашим от цените, в най-често срещания вариант за внос от Щатите, се смятат цена+транспорт+мито+ДДС...
                        т.е. цената става доста по-дебела от тази на сайта.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Севдо има в предвид че това от сайта са цени за крайни потребители, а явно цената която той може да предложи е по-ниска.
                          no signature no problems

Коментар

Точно това имам предвид!

Коментар

Темата за флашпаметите е преместена тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31690
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X