Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схема (чертеж) на ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Схема (чертеж) на ремарке

тряба ми за 3 мотора (или атв и мотор)
    трябва ми само на рамката тя ми е най непонятно как точно трябва да стане
    има ли изисквания стандарти и т.н.

До: Схема (чертеж) на ремарке

Апосле как ще го регистрираш??Трябва да минаваш технотест !!!!!Ако беше толкова лесно нямаше да ги има тези фирми за пройзводство но такива ремаркета,а те плащат за лиценз/ сертификат/ който се издава от Единствения предсавител за България Технотест ООД София.Ето прочети аконе си на ясно с нещата!!
    http://www.technotest.bg/bg/company.html

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
      Апосле как ще го регистрираш??Трябва да минаваш технотест !!!!!Ако беше толкова лесно нямаше да ги има тези фирми за пройзводство но такива ремаркета,а те плащат за лиценз/ сертификат/ който се издава от Единствения предсавител за България Технотест ООД София.Ето прочети аконе си на ясно с нещата!!
      http://www.technotest.bg/bg/company.html
      Регистрации за ремаркета има под път и над път. Правиш си и няма да имаш проблем.
      Но дори и през технотест да минеш пак няма да имаш проблем само дето според мен закупуването на едно туристическо ремарке и използването само на неговата регистрация ще ти е по-евтино или направо закупуване на регистрация.
      4ао
      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
        Регистрации за ремаркета има под път и над път. Правиш си и няма да имаш проблем.
        Но дори и през технотест да минеш пак няма да имаш проблем само дето според мен закупуването на едно туристическо ремарке и използването само на неговата регистрация ще ти е по-евтино или направо закупуване на регистрация.
        4ао
        Абе под път и над път ама аз за мойто немога да намеря,а в технотест вече има ограничения за самоделките, така че колега провери първо там за да не си хвърлиш труда на вятъра. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

На регистрацията на туриститеското ремарке пише туристическо ремарке а не колесар - може да стане инфкеция - иначе ние минахме преди година и половина през технотест софия с един колесар за лодка самоделка - едни чичета измериха там за пет минути нещо и това беше но може би има някакви промени.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Има вече нови изисквания за самоделките,даже ипри фабрични ремаркета които са внос и липсват като марка производител в системата на кат ,те пращат пак на техно тест,постоянно сам в КАТ и сам на ясно с нещата, за това му писах и на колегата в по долните теми.В момента взех едно такова от германия чисто ново 2007 ,даже сам га пуснал във раздел продавам със тех.характеристика и всички необходими докементи и сертификати !!!Ето виж го.
            П.С
            лицензираните производители имат типово одобрение от Технотест и се отива направо в КАТ. В Технотест се ходи само ако внесеш модел ремарке, което не е внасяно...
            Самоделните ремаркета /вкл. от нелицензирави производители в страната/ вече не се приемат за регистрация и дори да отидеш в Технотест ще те върнат.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от joro-g; 02-05-08, 08:47.

Коментар

Колеги, според мен ако имаш регистрация и ремарке , не нарушаваш никакви правилници и закони ако върху рамата возиш мотор, лодка или каквото и да било друго, стига да не излиза извън габарити и тегло. Имам собственоръчно направен колесар за гумена лодка, което карам с регистрация на ремарке 750 кг. и досега не съм имал проблеми.

Коментар

Здравейте.Може ли такава регистрация да се ползва и за малка каравана?

Коментар

Гледам, че е стара темичката, а и никой не е дал схема на колегата. Та попадна ли му на някой схема на колесар, с размери, закрепване и т.н.
                  п.с. Не , че няма да откривам пак топлата вода де, ама да питам все пак..

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                    Колеги, според мен ако имаш регистрация и ремарке , не нарушаваш никакви правилници и закони ако върху рамата возиш мотор, лодка или каквото и да било друго, стига да не излиза извън габарити и тегло. Имам собственоръчно направен колесар за гумена лодка, което карам с регистрация на ремарке 750 кг. и досега не съм имал проблеми.
                    Заяждат се за неукрепен товар, който излиза извън, дори и над канатите на ремаркето, за това, че в туристическо ремарке нямате право да превозвате запалими материали/масло, бензин/, а санкциите били огромни, но не съм проверявал.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

колеги нуждая се от спешна информация,чертеж,схема или каквото и да е как да си направя сам колесар на 2 гуми. изчетох всичко във форума но нищо.... който може да помага мерси предварително?

Коментар

За съжаление проблема ти не е в чертежа а в технотест - момчетете имат едни листчета с изисквания, но понеже са добряци не ти ги дават, а само те връщат - къде ти са триъгълните стопове с размере 7 на 7 на 7 см? - марш обратно! - Къде ти е калобранчето отзаде - аре пак обратно!
                        Имаше един възрастен чичо там, той се смили та ми ги даде навремето тия листчета, видя, че съм се заинатил и нямя да се откажа...
                        Същия накрая ме върна да си заваря халки за колани, нищо, че го няма в изискванията им...
                        На четвъртия ден минах...
                        Няма! Свършиха.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X